Tudatbúvár

Számki(ne)vetve 2. rész

Avagy bevezető a 3. részhez

2017. február 21. - Képes Tamás

 szamkivetve.jpg

Az előző részben való ELMErüléshez kattints ide!

Olvasási idő: ~ 11perc

A tegnapi gondolatáradat szelét befogva szellemi vitorlámba, ma szeretnék tovább hajózni a KAPtár téma háborgó tengerén, hogy más szögből is bemutassam elmélkedésem tárgyát (ezzel is csillapítva a hullámokat), avagy a valóságunk hátterében "megbúvó" láthatatlan, de annál inkább érzékelhető erőket és azok befolyását életünkre nézve. Mielőtt viszont belevágnék egy huszárvágással, szeretnék néhány dolgot a helyére tenni, melyek a Facebookos visszajelzések, hozzászólások alapján felmerültek vélhetően több olvasóban is. Fogadd kérlek szeretettel elmélkedésem folyamát.

Először is azt szeretném tisztába tenni, bár erről már többször írtam az elmúlt évek során, hogy a biblia az, ami. Nem kívánok erről a könyvről többet beszélni, mint amennyit a szememben ér, hiszen akit érdekel, hogy valójában mi is az, miféle "átjáró" és tudati börtön, az nyugodtan utánakutathat, hogy tisztább legyen a kép. Természetesen, olykor kemény és hűvös szavaim, melyek ezt a könyvet, annak istenét és fiát, vagy a köréjük épített kártyavárakat, avagy vallásokat illetik, NEM bántó vagy minősítő célzattal áradnak ki belőlem, ez távol álljon tőlem.

Hogy ki mit hisz valósnak vagy jónak, az csakis az ő dolga, az ő fejlődésének állomása, még ha esetleg egy körbe-körbe járó vonatra is szállt fel, ami sehova sem visz valójában. Mindnyájan ültünk és ülünk még most is ilyen vonatokon. Majd rájön az ember, ha ideje leszállni. Hiszen az is lehet, hogy valakinek ez a mankó kell ahhoz, hogy egyszercsak felébredjen. Az is lehet, hogy valaki előző életeinek e börtönben eltöltött rabsága miatt nem tud szabadulni e mágikus, bűvös könyvtől vagy az egyháztól. Nyilván időbe telik átlátni a fátylakon.

Másodszor, csak azért, mert némi iróniával, szarkazmussal fűszerezve ekézem a "Jézus Krisztus SzuperTÁR"-at, az nem azt jelenti, hogy nem hiszek abban, illetve TUDOM, hogy létezik egy olyan Tudatszint, melyet KRISZTUSnak avagy KÖRosztósnak nevezünk. Úgy gondolom, hogy amit sokan "Jézusi tanítások"-nak címkéznek, főként bibliai alapú "tanítások", melyeknek saját véleményem és tapasztalásom szerint SEMMI (vagy legalábbis nem sok) KÖZÜK a valódi Krisztushoz, hanem csupán egy elferdített és valótlan ábrázolása a Teremtés elemeit uraló és tudó szent megnyilvánulásnak. Aztán persze fellelhető ma már a bibliából kimaradt tanítások és leírások gnosztikus tana, ami azért jóval más képet ad nekünk.

Akit megérintett már valaha a Krisztus valamilyen szinten is, az pontosan tudja szerintem, hogy a szív terén át érkezik és ott adja át tudását és tapasztalását érzésekkel telített Tudati Gömbök formájában. Nem holmi halandók által írt halott könyvön át. Hanem az egyetlen igaz és természetes úton, módon. Magyarul, az, kinek Temploma és szándéka kellően tiszta, rá tud hangolódni erre a "csatornára", Forrásra és át tudja érezni azt, amit a Krisztus jelent és mindig is jelentett. Persze, ez megint csak a saját véleményem, tapasztalásom, úgyhogy ezt sem kell elhinned vagy elfogadnod.

Mindenesetre fontosnak találtam, hogy tisztázzuk ezt, hogy KÉT KÜLÖNBÖZŐ megnyilvánulásról beszélek, amikor a bibliai Jézust vagy a Krisztust említem. Bízom benne, hogy sikerült ezzel letisztáznom ezt a kérdést.

Aztán felmerült ugye az is, hogy akkor most van-e Isten vagy nincs, és akkor vajon ki teremti a lelkeket; na, és az imák, kihez szólnak? Nagyon jó kérdések és nagyon is fontosak szerintem, viszont erről külön könyveket lehetne írni, ezért csak nagyon röviden reflektálnék erre most. Természetesen, teljesen mindegy, hogy én mit gondolok erről a magam szintjén, azaz, hogy véleményem, tapasztalásom, felismeréseim, kutatásaim alapján létezik-e Isten vagy sem. Ami lényeges inkább, hogy TE MIT HISZEL VAGY TUDSZ. Ettől függetlenül szívesen megosztom veled, amit gondolok erről jelenleg, mert talán választ kaphatsz mégis néhány benned is érlelődő gondolatra.

Úgy gondolom, hogy a köztudatban lévő jóságos, atyáskodó, végtelen szeretetű, gondoskodó, mindentudó isten nem létezik, maximum egy emberek által teremtett KAPtár formájában, mivel az EGYnek nem lehetnek se tulajdonságai, se preferált dolgai, hiszen Ő a MINDEN EGYben, az összes spektrum. Ha bármilyen is lenne az Isten, akkor az már nem a megnyilvánulatlan Teremtő Tudat lenne, hanem annak egy teremtett megnyilvánulása. Így aztán persze lehetnek olyan istenek, melyek az EGY bizonyos szögét, beállítottságát képviselik, nyilvánítják meg, és ezek épp úgy nagy hatalmú teremtők, akár galaxisokat, bolygókat, élővilágot is képesek teremteni. De ezek mégsem a mindenség Teremtői, az Univerzum mögötti EGY... mondom... jelen meglátásom és felfogásom szerint.

A biblia istene egy nagyon is létező entitás, hiszen léte egyértelműen érzékelhető, látható a világunkba lecsapódva. Persze az is lehet, hogy ez utóbbi is egy "emberek" által teremtett KAPtár csupán, mely óriási hatalomra tett szert a belé invesztált energiáknak köszönhetően. Az is lehet, hogy ő maga az emberiség tudatalattijának sötét ura, aki azt állítja magáról, hogy a mindenség teremtője, de ez egyértelműen hazugság. Ezt a kérdést szerintem mindenkinek magában kell tisztáznia, hogy ő mit gondol, hisz vagy tud igaznak; senki más nem mondhatja meg, hogy "nézd, ez az igazság, hidd ezt".

A lélek ismételten egy túlértékelt és a hamis spiritualitás által túlmisztifikált "dolog", bizonyos értelemben. Ahogy én látom, a lélek épp úgy egy "eszköz", egy fejlődésre képes tároló egység, mint az elme, azaz az egyediesült Szellemünk segítője, mely lehetővé teszi számára, hogy az emberen keresztül érzelmeket, tulajdonságokat (viselkedés, stb.) élhessen meg, tapasztalhasson. Magyarul, a lélek olyan, mint egy érzelmi spektrum tároló és valóság hangoló egység, mely életeken át (ráadásul elvileg nem is örök életű, hanem talán 26 ezer év életeihez tartozó érzelmi beállítottságok tárolására alkalmas... na ezt ellenőrizze le valaki) tárolja a Szellem által megélni kívántakat és annak lelki fejlődését. Ha nagyon felszínesen és röviden akarok fogalmazni.

A lélek tudtommal egy asztrális létező, melyet ezért az idő nem korlátoz, avagy időtlen, tehát könnyedén a jövőbe vagy a múltba tud "érezni", és ezért alkalmas arra, hogy "megérezzünk" például előre valamit, vagy valóságunk idővonalai között áthangolódjunk. Ezért kell a szívünkre hagyatkozni, amikor feltesszük a kérdést, hogy ha ezt vagy azt tesszük, mi történik. Majd pedig figyelni belül az ezzel a kérdéssel kapcsolatban kapott válasz érzésre, mert a lélek "belelát" a potenciális jövőkbe és tökéletes választ tud adni.

ima.jpg

Hogy kinek mennek az "istennek" címzett imák? Nos, attól függ, melyik istenhez imádkozik az ember. Mindenkinek nyilván van valamiféle koncepciója azt illetően, hogy ki ez az isten, akihez imádkozik. Amint imába kezd (illetve előtte), ráhangolódik a megfelelő KAPtárra, LÉTezőre és máris tölteni kezdi energiájával. Amennyiben ez az isten a biblia istene, csak akkor várhat bármi jót és segítséget az ember tőle véleményem szerint, ha szó szerint eladta a lelkét neki, vagy olyan potenciális energiaszipolyozási többletpotenciált lát a lélek jövőjében, ami számára kedvező.

Amikor több lélek összejön és valakinek az egészségéért vagy sikeréért imádkozik, azért ne feledkezzünk meg arról, hogy ezt SZÍVBŐL teszik, azaz a szívtér teremtő ereje nyom ilyenkor a latba, és nem az, hogy mind protestánsok vagy katolikusok és az istenük segít. Hacsak nem igaz ugye az előbbi feltételezésem ebben a helyzetben is, azaz, hogy istenük valami olyan potenciált észlel a jövőben, hogy megéri neki a hathatós csodatétel is. Aztán ezáltal még több hívet tud például magának szerezni. Bízom benne, hogy ez is tisztább lett így. De mondom. Ezek csupán jelenlegi felfogásomat, megértésemet tükröző gondolatok. A válaszokat igazából magadban találod, a SZÍVedben. Ne nekem higgy.

Ha érdekel, annyit még elmondok neked, hogy én személy szerint egy olyan jövőbeli ÉNemhez szoktam fohászkodni (ha egyáltalán), azaz ráhangolódni, aki már jelenlegi problémáimat megoldotta, és jóval magasabb tudati szinten létezik, azaz tisztább rálátása van a dolgokra időn és téren kívül. Az Ő vezetését, segítségét kérem, hogy a megfelelő idővonalon folytatódhasson valóságom.

Azt is el kell még mondjam, ha esetleg félreérthető volt az előző rész, én nem azt állítottam, hogy kizárólag a KAPtárak irányítják, befolyásolják életünket, valóságunkat tudatalatti manipulációik által, és azt sem állítottam, hogy mind "gonosz" energiavámpír. Sőt, említést is tettem róla, bár lehet, hogy sokan átfutottak azon a mondaton, hogy ez csupán EGY SZEGMENSE a láthatatlan mentális és asztrális dimenzióbeli befolyásoknak. Hiszen mindnyájunk valóságát, gondolkodását és érzelmeit manipulálják valamilyen szinten és hatékonysággal különféle lények, entitások, elhalt hozzátartozók lélekdarabjai, elementálok, avagy tudati programok és még sorolhatnám. Persze az is lehet, hogy lényegtelen minek hisszük ezeket, mert csupán ebbéli hitünk csalja létbe őket.

Az igazság az, hogy nem terveztem, hogy ilyen hosszú lesz a "bevezető". De bízom benne, hogy érdekes volt és tanulságos is egyben, vagy ha más nem is, elgondolkodtató. És ugye, ez a legfőbb célja a Tudatbúvár blognak, még ha nem is olyan sokan szeretnek ma még tudatosabbak lenni vagy használni istenadta képességeiket.

Mielőtt belekezdenék a 3. részbe, azért a hullámok csillapítása végett elmondom még gyorsan, hogy a KAPtárak, avagy Kollektor Tudatok valójában teljesen természetes teremtmények, és nem mindre kell ellenségként vagy mumusként tekinteni (sőt, igazából egyikre sem érdemes így nézni), nem mind destruktív és ártó, hanem csupán létüket igyekeznek fenntartani különböző formában és eszközökkel, mint mi is itt emberként játszva az élet színpadán. KÍNpad vagy SZÍNpad, talán ez mind tőlünk függ csupán.

A KAPtár elnevezést azért "találtam ki", mert nagyon jól leírja ezen létezők viselkedését. De hogy helyre tegyem a dolgot, bizonyára emlékszel előző írásaimból, amikor Tudati Gömbökről beszéltem, és hogy minden létező szerveződésnek, eseménynek, megnyilvánulásnak, konstrukciónak létrejön egy ilyen Tudati Gömbje (meglátásom és felismeréseim alapján), ami azt "vezérli", élteti, programozza. Nos... ez valójában a KAPtár, csak más néven. Úgyhogy a következő részben kicsit "gömbözünk", hogy azt is lássuk, hogyan tudjuk a malmunkra hajtani a vizet a megfelelő KAPtárakat éltetve, míg elhagyjuk a ragaszkodást azokhoz, melyek hátrányunkra vannak.

A 3. részben való ELMErüléshez kattints ide!

Szívből jövő szeretettel,

Képes Tamás (Inspirátor)

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatbuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr7712277303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sámántánc 2017.02.21. 12:26:51

Örülök, hogy végre vannak, akik nem mossák össze Krisztust és a Jézusi tanításokat...és ezt merik is leírni. A szívtér az én nézőpontomból is a legtisztább információ forrás hordozó....kivezető útja lehet ennek a kaptár/mátrix labirintusnak.
süti beállítások módosítása