Tudatbúvár

Isten hozott!

2017. január 06. - Képes Tamás

Bármennyire is furán hangzik, de szó szerint értendő. Mármint az, hogy “Isten hozott”. Hiszen hogyan másként kerülnél erre a blogra? Mit keresne itt olyan lélek, akit hidegen hagynak a Tudat, a Teremtés, az Univerzum, a Mátrix, a létezés önmegismerő kérdései, felfedezései, felismerései, a Forrásból nyert sugallatok, útmutatások?

Ha itt vagy, akkor ez mindenképp jó okkal történt… mint  minden más a mindenségben. Ráadásul mindennek legalább végtelen oka van. De bárhogy is legyen, egy a lényeg: ITT VAGY… ITT ÉS MOST.

Azért hoztam létre ezt a Tudatbúvár blogot, hogy az elmúlt években tett felismeréseimet, kontemplációimat, olykor “kvantum-filozofikus” gondolataimat eléd tárjam, hogy tudatod világosodása, tágulása érdekében némi szellemi táplálékkal és egyfajta térképpel szolgáljak számodra itt az Élet Labirintusában.

Természetesen a tudatbúvárkodás egy vég nélküli csobbanás a Mindenségben megnyilvánuló Teremtő Tudat energia óceánjában. Egy folyamatos tágulás, tanulás, varázslatos felfedező út. Ebben az óceánban tett mártózásaim élményeit, és közben tett felismeréseimet szeretném veled ezen blog keretei között megosztani. 

Nem kérem, hogy higgy nekem, vagy hogy fogadd el minden szavamat feltétel nélkül, még ha számomra ez is a való igazság, amit itt eléd tárok, hiszen magam által tapasztalt élményekből táplálkozom, nem mások csobbanásaiból merítek. Csupán arra kérlek, hogy nyitott elmével és nyitott szívvel olvasd soraimat, hogy minél nagyobb segítségre lehessenek számodra az érintett témák. Nyugodtan emésztgesd őket, gondolkodj el mélyebben is rajtuk, hogy megtaláld SAJÁT válaszaidat, hogy TE is megtapasztald igazukat, hiszen az IGAZSÁG ott van mindannyiunkban… a SZÍVÜNKben.

Szívből kívánom, hogy itt tett látogatásaid váljanak javadra, és tegyék jobbá, szebbé, világosabbá életedet, valóságodat!

KÉPes taMÁS (Inspirátor)

Ui.: A félreértések elkerülése végett, a Képes Tamás természetesen egy írói álnév, melyet Szellemem választott, hogy még inkább sarkalljon. Ezért a posztok ezen a néven íródnak, hiszen Tudatom, Szellemem kifejeződései ezek.

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatbuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr6912105393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása