Tudatbúvár

Terra, a Terror bolygója

Avagy a látszat gyakran csal

2017. május 25. - Képes Tamás

terror1.jpg

Olvasási idő: ~ 19perc

Bevallom, nem szerettem volna ezzel a témával foglalkozni, viszont akkora már a média és egyéb orgánumok zaja, hogy néha az asztalra (vagy inkább az asztrálra) kell csapni, hogy újra „csend” legyen; hát ezúttal inkább az elmékben és szívekben ugye. Írtam én már hasonló témákban nem is egyszer, bár lehet, hogy ide a blogra még nem kerültek fel ezek. Talán nem is baj, mert ma már más színezettel és hangnemben tudok a sötét ármányokról is írni, és inkább lesz belőle egy izgalmas felfedezés (ha egyáltalán tudok neked bármi újat mutatni), mintsem két tenyérbe temetett arc fájdalmas üvöltéssel. Igyekszem a Tudat hűvös „érzéketlenségével” hozzáállni, bár emberként itt ülve és írva eme sorokat, azért nem mindig egyszerű ez a látszólagos elkülönülés.

Természetesen mindezt SZERETETTEL osztom meg veled, és azért, mert minél több fáklya gyúl a képzelt börtönben, annál tisztábban látszanak a láthatatlan falak, melyeket a sötétben BÁRMINEK lehet hazudni.

NEM célom az, hogy az esetlegesen valós katasztrófákban, terror eseményekben elhunytak családjainak fájdalmát kifigurázzam vagy bármily módon degradáljam. Továbbá az sem célom, hogy mindent ál-nak és összeesküvésnek állítsak be. Egyedüli szándékom ezzel az írással az ELGONDOLKODTATÁS, mert bizony a látszat gyakran csal.

Kezdjük először is az úgynevezett „terrorizmussal”. Természetesen léteznek olyan személyek a Földön, akik népük, közösségük ősi gyökereit, kultúráját foggal-körömmel képesek, akár az életük árán is védelmezni, hiszen ez fennmaradásuk záloga. Ezek az emberek pontosan tudják mi az, hogy fehér ember, mi az, hogy nyugati „civilizáció”, mi az, hogy (ál)kereszténység, iszlám, zsidó, vatikán, pápa, jezsuita, és pontosan tudják, hogy mit művelnek ezek és képviselőik a világban. Mert ismerik azt a pusztító parazitát, entitást, melyet ezek megnyilvánítanak a Földön. Nem mondom, hogy pontosan tudják a részleteket, vagy évmilliókra visszamenve a valós történelmet, de szívükben igen is tudják, hogy mi vagy ki az, aki el akarja őket pusztítani; ismerik az ÉLETet éltető és az ÉLET ellen törekvő megnyilvánulások közötti különbséget. Hát ezért aztán életüket is feláldoznák törzsük, népük, küldetésük fenntartásáért.

Igen, ez egy szép, romantikus történet. Lehet, hogy a múltban voltak ilyen emberek nagy számban, de ezen hősök ma már talán csak elszórva léteznek, mert vélhetően meg lettek kissé nyirbálva, hiszen ennek a világnak  más se kell, mint az efféle „aljas lázadó terrorista”, akarom mondani, az élet és Teremtés igazságát védelmezni merészelő hős. De akkor mégis kik azok, akikről az elmúlt 30-40 évben folyton hallunk a „tudjukkik” média birodalmának minden szócsövén keresztül? Bár azok között még voltak ilyen hősök, például a Baszkok, ugye, akik szintén MAGár testvéreink és éppen ezért aljas elnyomás volt mindig is az ár, amit ezért fizettek.

Na, jó, akkor kérdem azt inkább, hogy kik azok az állítólagos terroristák, akik az elmúlt 10-20 évben „terrorban” tartják az „egész világot”?

De kérdezek egy jobbat, amire talán még nem is gondoltál, pedig EGYETLEN KÉRDÉS, ami felfedi, hogy KIKet is szolgálnak vajon ezek a fizetett zsoldosok, bocsánat, terroristák, és hogy mennyire valós az ő létük. Na, most figyelj!

Szerinted az hogyan lehetséges, hogy állítólagos terrorista csoportok, akik mindenféle helyekre (pl.: repülőtér) be tudnak jutni, évtizedekre elég lőszerrel, fegyverrel fel vannak szerelve, vélhetően rendkívüli összeköttetésekkel és rengeteg pénzzel is rendelkeznek, és állítólag országuk, népük függetlenségéért harcolnak, a gonosz nyugat, a sátán ellen…

ÉS MÉG EGYIK SE PRÓBÁLTA MEG EGYIK KULCSFIGURÁT SE, az emberiség előtt arcát vállaló férget, azaz elnököt, szaudi milliárdost (és hadd ne soroljak most itt neveket és egyéb megnyilvánulásokat) EGY AZ EGYBEN ELPUSZTÍTANI?

Hát miféle harcosok ezek, hogy piactereken, iskolákban, kórházakban, bevásárlóközpontokban, koncerteken robbantgatnak ÁRTATLAN, HÉTKÖZNAPI EMBEREKET gyilkolva, ahelyett, hogy a valódi bűnösöket vadásznák le?

Ja, igen, hát természetesen a valódi bűnösök által pénzelt és kiképzett „terroristák”, akik a Terror Bolygóján (Terra!) mindenféle ÁLterror eseményekkel igyekeznek FÉL-ELEMBEN és RETTEGÉSBEN tartani emberek millióit, milliárdjait. De vajon miért? Mi a célja ennek? Engedd meg, hogy vissza menjek 100 évet a múltba és hozzak pár példát a könnyebb megértés végett.

Titanix

terror2.jpg

Saját kutatásaim alapján úgy vélem, hogy a modern idők kollektív tudatának tudatos félre-programozása az állítólagos Titanic „katasztrófával” indult. Nem mondom, hogy előtte nem volt ilyesféle kezdeményezés, próbálkozás (az állítólagos Jézus kereszthalála, biblia, vallások), de lényegtelen most tovább visszamenni az időben. Nem kívánok részletekben elmerülni, mert az is lényegtelen ezúttal. A lényeg az, hogy a Titanic egy mesterségesen felfuttatott lufi volt. Mármint maga a hajó, a legnagyobb óceánjáró, ami titáni nevet visel (ami persze megér egy külön misét, és nyilván rendkívüli jelentőséggel bír, hogy pont ez a hajó neve!), és ami Amerikába az SZABADSÁG és az ÁLOM földjére viszi az öreg kontinensről, Európából az innen elvágyó, kalandvágyó és ÁLMODOZNI merészelő, ÚJ ÉLETET kezdeni vágyó embereket. Ugye.

Van ennek nyilván előzménye, azaz, hogy miért is kellett egy ilyen nagy szimbolikát építeni és egy hajóban megtestesíteni, ami aztán állítólagos drámai és katasztrofális süllyedésével sokkolta le a világot. Úgy vélem, hogy akkoriban már ismét elindult egyfajta megvilágosodás, tudatosodás a világon. Megjelent a Teozófia is, Rudolf Steiner, aki az Akasában tudott olvasni, információkat lehívni, és Teozófikus társaságában (pl. Helena Blavatsky) beutaztak magasabb dimenziókat, feltárták azokat. Nyilván nézeteik nagy port kavartak akkoriban, hiszen olyan fátylakat lebbentettek, amik végzetesek lehettek volna a földi embert tipró rendszer és „katonái” számára. Mit volt mit tenni, hát oda kellett csapni, le kellett az emberek tudatát kicsit foglalni.

AZAZ KELLETT EGY MINDENKIT ÉRINTŐ (főként az ébredőket, álmodozókat, új életre vágyókat) SOKK HATÁS!

Ez lett aztán a „Titanic katasztrófa” néven fémjelzett jelenség, aminek a fizikai síkon való megnyilvánulása szinte lényegtelen is, hiszen a lényeg AZ AZ ELMÉKBEN ÉS SZÍVEKBEN zajlott!

AZ VOLT AZ IGAZI KATASZTRÓFA, AHOGYAN AZ EMBEREK MILLIÓI REAGÁLTAK EGY KÜLSŐ INGERRE!!!

Akár igaz volt az az inger, akár egy nagy színjáték! Ez lényegtelen. A VÁLASZREAKCIÓ az egyetlen fontos dolog itt.Tehát mit ad isten, az a hajó-óriás, ami az emberek ÁLMÁT, ÚJ ÉLETÉT, SZEBB JÖVŐJÉT, SZABADSÁGÁT szimbolizálja

JÉGHEGYNEK ÜTKÖZIK ÉS ELSÜLLYED!

De nehogy már mindenki meghaljon a hajón, mert akkor nem lesz elég sokkolóan hiteles az esemény…  ugye. Hát persze, hogy kell pár száz túlélő (kb. 700 állítólag a kb. 2200-ból), akik aztán előadhatják borzalmas megélésüket a drámai katasztrófával kapcsolatban. És mi van, ha azt mondom, hogy a Titanic valójában NEM SÜLLYEDT EL, hanem kikötött Halifax partjainál Kanadában?

Mi van, ha azt mondom, hogy a Titanic katasztrófa volt az első modern „false flag” azaz hamis zászlós esemény? Mi van, ha azt mondom, hogy ez volt az első TUDATMANIPULÁCIÓS, ELME PROGRAMOZÓS esemény? És mi van, ha azt mondom, hogy NEM AZ UTOLSÓ?

Tudtommal a Titanic elsüllyedését még annak néhány órával (?) megtörténte előtt „véletlenül” lehozták az újságok! Ha jól tudom, akkor maga az állítólagos ütközés éjszaka történt. Hát nem zseniálisan egyszerűvé teszi az egészet? Hiszen a legtöbb utas ekkor ALSZIK! TEHÁT A KABINJÁBAN VAN vélhetően, vagy valamelyik bárban iszogat. Hogy miért lényeges ez? Szerintem azért, mert ha a hajó belsejében vagy, és hirtelen leáll a hajó, vagy olyan hanghatásoknak, sikolyoknak, kapitányi bejelentésnek vagy kitéve, hogy JÉGHEGYNEK MENTÜNK, SÜLLYED A HAJÓ, akkor szerintem a zárt tér fokozza ennek a traumás sokknak a hatását.

TE VAJON MEGKÉRDŐJELEZNÉD ILYEN HELYZETBEN, HOGY VALÓBAN JÉGHEGYNEK ÜTKÖZÖTT-E A HAJÓ ÉS TÉNYLEG SÜLLYED-E?

De még az is lehet, hogy tényleg nekimentek valaminek a hatás kedvéért. Ez mindegy. A fontos az, hogy milyen SZÍNJÁTÉK szereplőivé váltak azonnal az utasok, a hétköznapi és úri emberek egyaránt.

Természetesen, AHHOZ, HOGY AZ EMBEREKET BELE LEHESSEN VONNI EGY ILYEN KOLLEKTÍV TUDATI PROGRAMOZÁSBA TUDTUK NÉLKÜL (hiszen akkor nem tudnák valósnak felfogni!), KELL EGY TRAUMÁT, SOKKOT OKOZÓ ESEMÉNY!!!

Ugyanis ilyen stressznek, adrenalinnak kitéve az ember NEM GONDOLKODIK ÉP ÉSSZEL, hanem elhihet mindent, AMI MONDANAK NEKI. Még azt is, például, hogy miután csónakkal elviszik a hajótól, AZ ELSÜLLYEDT ÉS SZÁZAK VESZTEK ODA. Ha a hangszórókon az „előadás” közben még emberi sikolyokat is játszottak, akkor az állítólagos „túlélő” még arra is fog emlékezni, hogy mikor „süllyedt a Titanic”, emberek sikolya hallatszott.

Mellékesen jegyzem meg, hogy érdekes módon, ezen a hajón volt egy nem mindennapi utas is. A neve John Jacob „Jack” Astor IV, aki nem csak a hajó leggazdagabb utasa volt, hanem az akkori világ EGYIK LEGGAZDAGABB EMBERE! Úgyhogy, kicsit olyan szaga van ennek az állítólagos katasztrófának, mintha KÉT LEGYET ÜTÖTTEK VOLNA „VALAKIK” EGY CSAPÁSRA. Nem? Mi van, ha az emberiség lesokkolása mellett, még egy kis merényletet is elkövettek, hogy megszerezzék „Jack” varázslatos vagyonát. Elképzelhető, hogy szúrta a szemét egyeseknek? Vagy esetleg ő áll az egész színjáték hátterében egy biztosítási csalás miatt? (Láttunk már erre példát 9/11 kapcsán ugye… tudjuk kié volt az ikertorony.)

Száz szónak is egy a vége. Szerintem végül is teljesen mindegy, hogy valójában elsüllyedt-e a Titanic, vagy sem. Az emberek elméjében és szívében ELSÜLLYEDT, TRAGIKUS KÖRÜLMÉNYEK KÖZEPETTE, és CSAK IS EZ SZÁMÍT! Érted? Tehát ez AKKOR IS EGY ÁLTERROR ESEMÉNY, HA TÉNYLEG MEGTÖRTÉNT!

Miért?

HÁT AZÉRT, MERT EGY ALJAS, ELŐRE MEGFONTOLT SZÁNDÉKKAL MEGTERVEZETT ESEMÉNY VOLT!

Ha érdekel a véleményen, elmondom, hogy szerintem nem süllyedt el és valóban egy nagy és talán az első ilyen volumenű csalás és színjáték volt a modern időkben… egyfajta előkészület, GYAKORLAT a VILÁGHÁBORÚKHOZ, és azokon belül is a KONCENTRÁCIÓS táborokhoz. Annyit még azért elmondok így jó egy évszázaddal a Titanic katasztrófa után, hogy a mai napig nem tudták hivatalosan kideríteni, bizonyítani tudtommal, hogy mi is történt valójában… nekem egy óra kutatásomba és némi kontemplációba tellett. Mert ez van, ha valaki TÉNYLEG MEG AKARJA TUDNI AZ IGAZSÁGOT!

Pár éve James Cameron a nagy sikerű Titanic című film rendezője (ami mellesleg 2.5 milliárt dollárt kaszált, ami minden idők 4. legnagyobb bevétele) lemerült az óceán fenekére, hogy „valós” felvételeket készítsen az elsüllyedt hajóról. Nekem ez inkább ahhoz hasonlított, amit a Lost című filmsorozatban is láthattunk, hogy a milliárdos üzletember az óceán fenekére telepít egy kamuból lezuhant repülőgépet csak azért, hogy a sajtónak és az embereknek be lehessen adni, hogy tényleg lezuhant a gép.

Aki persze dolgozott a médiában, netán a filmgyártásban, esetleg volt szerencséje hollywoodi produkcióban is, vagy csak odafigyel, hogy mikre képesek a filmesek, a média, miféle trükkökre és hatásokra, melyekkel teljesen el tudják hitetni az emberrel, amit akarnak, azaz valósnak tüntetni valamit, AMI NEM AZ, az pontosan tudja, hogy BÁRMIT EL LEHET AZ EMBERREL HITETNI. Hiszen, amit az ember lát és hall, azt TÉNYKÉNT ÉS VALÓSÁGKÉNT kezeli!

Hány száz millió ember életét tették tönkre a háborúk, hányakat SOKKOLT ez az értelmetlen és esztelen vérengzés és TERROR? Vajon hány „Hameri góc” került bele az emberiség kollektív tudatába és vetült le az egyedek életébe, testébe? Vajon mióta is van rákos megbetegedés? Szerinted is lehet összefüggés?

Aztán ezek az álterror események már-már „divattá” váltak. Sőt rájöttek arra az irányítók ugye, hogy nem is kell az embereknek már valós esemény és véráldozat, hiszen AZT IS BEVESZIK, HA CSUPÁN SZÍNHÁZI ELŐADÁS RÉSZESEI! Nem azt mondom, hogy az ikertornyokat New Yorkban nem robbantották fel és nem haltak meg ártatlan emberek ott. De azóta igenis jó néhány hamis zászlós eseményt nyomtak le a torkunkon (Boston, Charlie Hebdo, Párizs, Ankara, Brüsszel) és még ki tudja mennyi lesz. Ezeket már fizetett vagy MEGTÉVESZTETT ÉS MANIPULÁLT statiszták által hajtják végre vélhetően.

Mi kell egy élethű álterror eseményhez? Semmi más, mint egy koholt indok, amit hónapokig szajkóz a sajtó, egy hihető helyszín, ártatlan, hétköznapi emberek mint „áldozatok”, ha lehet legyen köztük gyerek is, hogy drámaibb legyen, kell néhány véres test, néhány sokkos, könnyező arc, néhány füstölgő összeomlott épületrész… és kész a bevált recept! Mert, amit az ember ilyen körülmények és felvezetés után LÁT ÉS HALL, azt tényként és valóságként kezeli, mint már mondtam!

Akik e világot irányítják PONTOSAN TUDJÁK, hogy miként működik az ember, és az miként vonzza a valóságot, az egyedit és kollektívet egyaránt.

Hát mi sem egyszerűbb annál, mint emberek milliárdjait bábuként ugráltatni és programozni tudatilag, HISZEN ELÉG HOZZÁ MEGADNI ÉS MANIPULÁLNI A KÜLSŐ INGEREKET, mivel azt mindenki magába engedi és helytelenül értelmezett és megélt részVÉTével, együtt(V)érzésével beviszi saját és környezete, népe életébe, VALÓSÁGÁBA!

Ideje lenne megérteni, hogy mi a külső világ, és annak ingerei, és miként manipulálhatóak azok, hogy az ember valóban megteremtse azokat. Ideje lenne annak is, hogy MINDEZT NE ENGEDJÜK BE TÖBBÉ ÉLETTERÜNKBE! HOGY NE ENGEDJÜNK EZEKNEK A MANIPULÁTOROKNAK ÉS BETEG, DEGENERÁLÓ VALÓSÁG-ELTÉRÍTÉSÜKNEK! NE ENGEDJÜNK A TERRORNAK, HANEM TUDJUK ÉS ÉRTSÜK MEG, HOGY MI AZ:

EGY GYENGE PRÓBÁLKOZÁS ARRA, HOGY TUDATUNK ÉS ÉRZÉSEINK ÁLTAL LEIGÁZZANAK BENNÜNKET, MERT SOKKOS ÁLLAPOTBAN A LEGKÖNNYEBB BÁRMIT MEGETETNI A BIRKÁVAL!

Még azt is, hogy milyen jó felfegyverkezni, és nincs más megoldás, csak az, hogy halomra öljük egymást. Hát egy nagy frászt!

ÉBRESZTŐ DRÁGA TESTVÉREIM!

LEGYÜNK ÉBEREK ÉS TUDATOSAK, MERT AKKOR A „SYSTEM TERROR” CSUPÁN EGY „SYSTEM ERROR” LESZ, AMIT KIJAVÍTHATUNK, HA TUDJUK, HOGY MI MICSODA ÉS KI KICSODA.

Bízom benne, hogy szavaim, gondolataim elérnek hozzád, és sikerül kellő tudati cunamit ébreszteni a kollektív tudatban is, hogy végre többen lássanak tisztán a terror kérdésében, és hogy mi is az valójában, hogyan működik… HA HAGYJUK!

Ide kapcsolódóan ajánlom még a "Globális Szivacs szindróma", "A kór neve: részVÉT", és az "Együttérzés: EgyüttVÉRzés" című írásaimat gondolatébresztő gyanánt.

Szeretettel,

Képes Tamás (Inspirátor)

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatbuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr6712538727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása