Tudatbúvár

Aki teleszüli a világot...

Avagy felrobbant egy igazság-bomba

2017. május 26. - Képes Tamás

 

aki_teleszuli.jpg

Olvasási idő: ~ 11perc

Nem tudom szó nélkül hagyni. Azt már bizonyára tudod rólam, hogy a legkevésbé sem érdekel a rabszolgáknak nyújtott cirkuszi mulattság, amit itt „politikának” fémjeleznek, ebben az elmebajos egókirályok és pénzhatalmi paraziták által irányított világban. Viszont megütötte a fülem egy tömeges felhördülés és nem mehetek emellett el anélkül, hogy elmondjak néhány idevágó és kemény gondolatot ezzel kapcsolatban. Igen, jól sejted, az úgynevezett „rezsibunkó” avagy Németh Szilárd száját elhagyó mondatra gondolok, amin tömegek háborodtak fel, holott nem is sejtik, hogy valójában egy igazság-bomba robbant fel. Engedd meg, hogy elmeséljem, miért gondolom így. De kérlek, csak akkor olvasd tovább posztomat, ha helyén tudod kezelni a dolgokat, és a felfedezés izgalmával teszed ezt, mert én is úgy írom neked. Nem kell, hogy elfogadd vagy elhidd, amikről írok, hiszen gondolatébresztés a cél, nem pedig a térítés.

„Aki teleszüli a világot, azé a világ.”

Ezt a mondatot hallhattuk Németh Szilárd szájából, és ez aztán kiverte a biztosítékot. Én most nyugalomra intenék mindenkit, aki ezen bármilyen okból is megbotránkozott, és szeretnék egy higgadtabb és tisztább értelmezést adni ennek a mondatnak. Ugyanis itt bizony egy akkora igazság-bombát élesítettek az emberek színe előtt, amilyen még talán nem történt a politikában. Ehhez képest még a Gyurcsány-féle „hazudtunk reggel-délben-este” megmondás is csak egy vicces szlogennek tűnik. Persze, amikor a rezsibiztos a beszédét azzal folytatta, hogy 2030-ra azt akarják, hogy 30 ezerrel több magyar szülessen (mint micsoda?), hát azon már én is röhögtem, mivel csupán egyetlen hónapban jön legalább ennyi izraelita bevándorló az egykori MAGYAR honba... aminek már lassan hűlt helye lesz a Kárpát-medencében. Mivel nem működik ma már a magyarság (és az emberiség) Tudati, Szellemi immunrendszere, nyilván szabad utat kapnak a mindenféle beáramló lelkek.

De térjünk vissza a lényegre, hiszen nyilván mindenki tisztában van vele, hogy hány millió ilyen meg olyan NEM magyar (csak ma már magyar nevű és lakcímű) él ma a hazánkban. Úgy látom egyébként, hogy az egykori Aranybulla valahogy hatályon kívül lett helyezve, és ennek láthatjuk is pusztító eredményét, de nyilván ez is tiszta mindenkinek, és hogy miért is volt arra akkoriban szükség. Azért két fontos pontot kiemelnék ide most emlékeztetőül, hátha leesik, mi itt a probléma gyökere.

„[...]birtokot az országon kívül való embernek ne adjanak” valamint „Hogy izmaeliták és zsidók tisztséget ne viseljenek. Pénzváltó, kamara-ispánok, só-kamarások és vámosok, országunkbéli nemesek legyenek. Izmaeliták és zsidók ne lehessenek.”

Ezt nem én mondom, hanem II. András királyunk mondta vala annak idején. Talán akkor még működött az uralkodóban az a Szent Isteni kötelék, kapcsolat, ami egyértelművé tette számára, hogy miként lehet egy RENDszert, egy Népet, egy Hazát ÉLETBEN TARTANI és VIRÁGOZTATNI. Na már most. Elvileg az Aranybulla 1222-től egészen 1848-ig kisebb változtatásokkal ÉRVÉNYBEN VOLT. Még egyszer hangsúlyoznám az utóbbi dátumot: 1848! Hm, mi is történt abban az évben? Miről is szólt valójában az a szabadságharc, amiről senki nem nagyon beszél? Mármint a valós okokról. Mit is figyelhetünk meg azóta a hazánkban? Kik kerültek kormányzásba, vezető pozíciókba, gyakorlatilag MINDEN KULCS POZÍCIÓBA, amikkel egy egész népet kordában lehet tartani, történelmét elvenni/átírni, kultúráját/hagyományát sárba tiporni, nyelvét megújítani és a végtelenségig meg lehet vezetni?

Ezek olyen tények, amik kiszúrják az ember szemét, de mégsem akarjuk észrevenni, megérteni. És ehhez még csak történésznek sem kell lenni, hiszen ha valami, akkor a történelem áll a legtávolabb tőlem, meg hogy egyáltalán érdekeljen az a sok ostoba hazugság, amit összehordtak ezek.

Hogy jön ide ez az egész Németh Szilárd mondatához?

Ennek megértéséhez kicsit ki kell nyitnunk a szemünket és észrevenni évezredes irányvonalakat és tisztában lenni alapvető, ESSZENCIÁLIS különbségekkel. Mármint, hogy nem feltétlen minden emberi megnyilvánulás a Teremtő gyümölcse, KÉPmása. Nem feltétlen mindenki, aki itt embernek néz ki, az az ÉLETet, a Teremtést, a fejlődést, az EMBERisÉGet szolgálja. Mert bizony jelen van itt ennek az ellentét esszenciája is. A pusztítás, gyűlölet, bomlasztás, megosztás („Divide et Impera”), bosszúállás istenének fiai, megnyilvánítói épp úgy Földünk lakói lettek egy ponton az emberiség történelmében. Nézd meg, hogy kik a hazátlanok, hontalanok, és megérted, hogy miért. Persze nem mindenki merészeli bevállalni ezeket a felismeréseket, mert az igazság bizony olykor fájdalmas és nagy teher lehet annak, aki nem tudja még kezelni.

Nyilván óriási társadalmi nyomás is nehezedik ezen igazságokra, ezért sokan pont emiatt nem is mernek belegondolni vagy belátni azt, ami a napnál is világosabb egyébként. Mint például az, hogy „aki teleszüli a világot, azé a világ”.

Ha már a két esszenciát említettem. Érdekes, hogy míg az ÉLET oldalán álló és a Teremtés MAGját adó, szolgáló emberi megnyilvánulások száma folyamatos csökkenés áldozata, addig az ellentétes oldal, a pusztító paraziták oldala meg virágzik. Úgy figyeltem meg, hogy ez utóbbi megnyilvánulásoknál, embereknél legalább 3-4-5 gyermeket nemzenek és nagy családokban élnek. Három jellemző csoportot sorolnék ide, de hogy legyen már egy politikailag korrekt mondatom is, inkább nem teszem és rád bízom. Szerintem teljesen nyilvánvaló, hogy kik ezek.

Egyébként általánosítani sem szeretnék, ugyanis nagy csapdát rejt az is magában! Ma már nincsenek olyan éles határvonalak, hogy ki lehessen bátra jelenteni, hogy a zsidók, az arabok, a cigányok így meg úgy. Ma már véleményem szerint MINDEN népben, nemzetben, csoportban megtalálhatóak a két alapesszencia Szellemének megnyilvánulásai, törekvései az elmúlt évezredek „hígulása” végett, még ha látványos is a 10% : 90% különbség. Ezek persze csupán szimbolikus számok, melyeket én látok mindenben, tehát nem kell elhinned vagy így gondolnod.

Aki élt Londonban, vagy Budapesten, nyitott szemmel látja Párizst meg az egész Franciaországot, Lengyelországot, és valójában az összes Európai országot, USA-t és a többit, annak szemet kellet, hogy szúrjon ez a jelenség, mármint, hogy vannak csoportok, ahol meglehetősen nagy a 3-4-5 gyermek előfordulása. Mindeközben a magyar meg nyomorog, és egy gyereket alig mer bevállalni. Ráadásul ezért senkit nem lehet elítélni, bántani, és még azokat sem, akik sajnos meg sem merik kockáztatni, hogy gyermeket hozzanak ebbe a világba. De valahogy a másik pólus meg virágzik és csak úgy potyognak a jövő generációit alkotó bomlasztók az égből... bár nem hinném, hogy ők onnan jönnek, de ezt most hagyjuk.

Szerinted eme „isten” és esszencia képviselői, megnyilvánítói azért vállalnak be ennyi gyereket, mert szeretik a gyerekeket, mert áldásként és csodaként élik meg őket, mert a Teremtés varázsát szeretnék átadni nekik és általuk még jobban megismerni, hogy egy emberibb, ISTENIBB világot teremtsenek ide? Egy frászt. Beléjük kódolt „parancs” ez, nem más. Mert ŐK bizony VALÓBAN EGY CÉLÉRT ÉLNEK...

HOGY ÖVÉK LEGYEN A VILÁG!

Na, leesett már? Benned is robban az igazság-bomba?

Természetesen ez csupán a földi emberi olvasata ez az egésznek, mert valójában nem az a lényeg, hogy itt vannak olyan emberi csoportosulások, akik a világ irányításának elnyerésére és teljes, globális uralomra törnek, miközben elpusztítják tudatlanságukban a Földet, az élővilágot és kiszipolyozzák az emberiség nagy részét, ahogy azt a parazita eszme megnyilvánulásaitól várhatjuk. Van mögöttük egy erő, egy „isten”, aki valójában akarja ezt az uralmat. Tehát a világ igazából az ÖVÉ „lesz” és nem az őt szolgálóké, ha egy picit magasabb dimenzióban átlátjuk a dolgot.

MÁRMINT, HA EZT ENGEDJÜK!

És szerintem pontosan ezért fontos az, hogy minden nap foglalkozzunk azzal, hogy tágítsuk tudatunkat, tisztítsuk elménket a tévhitektől, a hibás berögződésektől, hogy fel tudjuk ismerni és meg tudjuk különböztetni az ÉLETET adót, az ÉLETET elvevőtől, legyen az egy eszme (liberalizmus, kommunizmus, orbánizmus, kapitalizmus, stb), szervezet, mozgalom, csoportosulás, vallás, vagy ember.

Mi MAGok vagyunk és nem azért jöttünk e Termő Földre, hogy gyomok és paraziták által elenyésszünk. ÉLETET HOZTUNK ide, az ÉLET KÓDJÁT SZÍVÜNKBEN.

Kívánok mindnyájunk számára tiszta szívből tudati tisztaságot, világosságot, hogy világunk is azt tükrözhesse vissza számunkra!

Szeretettel,

Képes Tamás (Inspirátor)

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatbuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr7912541717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása