Tudatbúvár

A LÉLEKzet titka

Avagy a légzés mágiájának segítségül hívása

2017. január 11. - Képes Tamás

 lelekzet.jpg

Olvasási idő: ~ 14perc

A modern ember számára a légzés/lélekzés csupán egy halkan a háttérben, automatikusan lüktető létszükséglet. Szerintem, ha lehetne, sokan abba is hagynák, mert "unalmas" és végső soron "semmi értelme", sőt, még bizonyos szűk ruhákban kellemetlen is lehet a folytonos "idegesítő" pumpálás. Talán ideje lenne picit erről az egyik legszentebb és legalapvetőbb lüktetésről is beszélni más szögből, mint ahogy eddig hallottunk róla. Ugyanis rendkívüli mágikus erő rejlik a LÉLEKzetben, hiszen az e szó által megnyilvánuló Szellem is pontosan mutatja, miről is szól az egész. Most erről a csodáról szeretnék neked mesélni és beavatni egy varázslatos világba, ahol MINDEN LÉLEKZET SZÁMÍT.

Hozzáteszem még itt melegében, hogy ezek csupán saját tapasztalásaim, felismeréseim, melyeket kutató munkámmal igazoltam, de ettől még nem kell elhinni vagy elfogadni továbbra sem. Kizárólag segítő szándékkal osztom meg veled ezt a tudást, hogy te magad is felismerhesd vagy megerősíthesd eddigi sejtelmeidet.

A lélekzés egyik és talán legalapvetőbb csodája számomra az, hogy egyszerre és egyértelműen fejezi ki a két első elem, azaz a TŰZ és a VÍZ "házasságát" és hozza létre nem csak szimbolikusan, de szó szerint is a LEVEGŐ elemet. Hiszen, ha belegondolunk, maga a belélekzés egy SZÍVó (víz -> (s)zív?) folyamat, egyfajta magnetizmus, ami viszont egyben tágulás, kiterjedés is, hiszen a tüdő ezzel együtt felfúvódik. Míg kilélekzéskor ugye pont az ellenkezője zajlik le, és így megy ez, így lüktet egészen addig, míg lélek, illetve Szellem lakja e anyagi testet.

Ha most picit más szemmel nézem, akkor a lélekzés első fázisa, a belélekzés arról szól tehát, hogy a külső világból az orromon át magnetikusan magamhoz, magamba vonzom annak energetikáját, lenyomatát, melyet a földi élővilág telít meg és energizál, majd ugyanakkor ezt a belélekzett energiát a tüdő a vérbe leképezi és azonnal eljuttatja a test minden sejtjéhez. Kilélekzéskor pedig a testemből-lelkemből-szellemmemből adok egy darabkát, azaz a tüdő zsugorodása, szívó hatása nyilván nem csupán fizikai szinten értendő. Valójában ez összegyűjt minden olyan energiát magunkból, amely a jelen pillanatbeli hangoltságunknak, gondolatainknak megfelel, és azzal megenergizálja a kilélegzendő levegőt.

Felmerül persze a logikus kérdés, hogy mi is valójában a LEVEGŐ, ugye, amit belélekzünk. Bár sokak számára ez csupán egy láthatatlan valami, mondjuk oxigén és pár másik gáz, és semmiféle jelentőséget nem tulajdonítanak neki, hiszen ez egy nagy semmi. Még mondásunk is erősíti ezt az elképzelést, mi szerint "levegőnek néz valakit", azaz semminek veszi a másikat.

Véleményem szerint viszont a levegő nem más, mint energizált éter. Tudtommal a teremtett világban minden az éterből ered, az minden oknak forrása. Tehát igazából a levegő, ami Földünk felszínét átjárja (mindent átható, mindenható!) egy olyan energia mező, amely az összes földi lény lélekzetét tárolja. Azaz folyamatosan "képben" van arról, ki mit gondol, mit érez, hiszen a folytonos lélekzetek által "LÉLEKdarabkákkal", LENYOMATokkal telik meg. Magyarul, az amit levegőnek nézünk, valójában egy rendkívüli tudást rejtő INFORMÁCIÓS MEZŐ.

Mi pedig szépen lélekzünk és tesszük magunkévá az egész világot, minden egyes lélekzetünkkel, majd adjuk bele magunkat, minden kilélekzéssel. Na, így már picit több értelme van az egésznek? És ez még csak a felszín, hiszen olyan potenciál rejlik ebben, amit az ember ha megért, vagy csak picit is megtapasztal, csodákra lesz képes... szerintem.

Elmondom most neked ennek az egyik kulcsát. Te, mint ember formában megjelenő Tudati Létező, Szellem KÉPES VAGY arra, hogy a belélekzett levegőt is MEGENERGIZÁLD, ENERGIÁVAL TÖLTSD MEG mielőtt még az az orrodon át a fizikai testedbe kerülne és átjárná azt.

Ez nem valami szuper-képesség, hiszen MINDENKI EZT TESZI, akár tud róla, akár nem!

De ha ez valóban így működik, akkor miért is ne használhatnánk ezt a csodát TUDATOSAN, saját javunkra?

Nagyjából 5 éve is lehet már, amikor ezt a sugallatot először megkaptam. Egy közeli szerettemen szerettem volna segíteni, és bizonyos negatív energiáktól megszabadítani. Már akkor is rendelkezésemre állt jó néhány módszer, de úgy döntöttem, hogy újítok és saját módszert tesztelek inkább. Hiszen végtelen módszer áll valójában rendelkezésünkre, csak ugye el kell ehhez a felismeréshez jutni, hogy ez valósággá váljon.

Ezért aztán, "letöltöttem" egy olyan módszert a végtelen tárból, amin még én is csodálkoztam, amikor "leesett". Az a sugallat jött, hogy egyszerűen "szippantsam le a negatív energiákat az orromon át". Magyarul, hogy "LÉLEKezzem be" ezeket a negatív és ártó energiákat, amiket majd akár megtisztítva vagy érintetlenül kilélekzek az éteri mezőbe, vissza a Forrásba, hogy ott feldolgozódjanak.

Ahogy azon morfondíroztam, hogy ez miként is működhet, rájöttem, hogy valójában az orrom ilyetén módon egyfajta mágnesként működik (persze nyilván nem a fizikai orrom, hiszen energetikai mágnesről van itt szó), és pont itt jön be ugye a VÍZ elem magnetizmusa. Azaz belélekzéskor AZT SZÍVOM MAGOMBA, AMIRE FÓKUSZÁLOK!

Ezzel a lendülettel, neki is láttam, hogy "leszívjam" szerettemről ezeket a fránya energiákat. Előtte nyilván arra HANGOLTAM magam, hogy azon energiákat lélekzem be, melyek számára károsak, ártóak, nem szeretetben rezegnek. Néhány perc alatt végeztem is. Igen ám, de a nagy izgalomtól és fellelkesüléstől bódultan megfeledkeztem a kilélekzés fontosságáról. Ez nyilván nem azt jelenti, hogy percekig magamban tartottam a lélekzetet és az ártó energiákat. Viszont picit félvállról vettem azt a részét a technikának, amikor is ezek az energiák átalakítódnak, transzformálódnak, vagy egy az egyben visszaadódnak az éteri mezőnek. Azt képzeltem megtévelyedetten, hogy nekem már semmi és senki sem árthat, hiszen "majd lerendezi a szellemem" és én biztonságban vagyok, nem kell tennem semmit.

Na, ja. Nem telt bele 2 perc és olyan rosszul lettem, hogy majdnem elájultam. Bár egyik szemem nevetett, hiszen ez azt jelentette számomra, hogy "basszus, ez tényleg működik", mivel egyértelműen magamba szippantottam szerettem energia testéből az ártó energiákat (nyilván nem mindet és nyilván nem gyógyult ki azonnal több évtized alatt felgyülemlett problémáktól). Hála az égnek, akkori párom azonnal segítségemre sietett, és tisztítani kezdett. Hát bele telt szerintem egy tíz perc minimum, hogy újra önmagam legyek. Durva élmény volt, az biztos. Picit elvesztettem ott magam egy időre és tényleg nem éreztem a bőrömben magam szó szerint. De ez is egy lényeges tapasztalás volt. Hiszen most nem tudnék neked erről a csodáról írni.

Viszont számomra is évek teltek el, mire leesett valójában a LÉLEKzés mágiája; legalábbis bizonyos szinten. Ezért most szeretném neked elmondani, hogy például mire lehet ezt használni, aztán te majd magadnak eldöntöd és tapasztalod, hogy mire másra tudod még.

Még egyszer az egész LÉLEKzet lényege: BElélekzéskor arra hangolunk, amit szeretnénk MAGunkévá tenni, amivel MEGTÖLTENI szeretnénk fizikai, lelki és szellemi testeinket, életünk valamely részét, egy eseményt, stb., majd KIlélekzéskor pedig arra, amitől megszabadulni kívánunk, amit vissza szeretnénk adni a Fő OKforrásnak, az éteri mezőnek. Azt is lényeges még megjegyeznem, hogy természetesen az ember nem csupán orron át lélekzik, hiszen egész teste, bőrfelülete egy hatalmas szivacs, pórusokkal, melyeken át (ha nincsenek eltömődve, ugye) épp úgy magába tud szívni és ki tud magából "préselni" energiákat, levegőt. Tartsuk ezt is szem előtt, ha még hatékonyabban szeretnénk alkalmazni a Tudatos Lélekzés technikáját.

Készen állsz? Akkor lássuk, miként tudsz ezzel a tudatosan hangolt lélekzéssel segíteni magadon!

Ülj le kényelmesen, úgy, hogy a tested teljesen ellazult, semmi feszültség nem vesz el energiát tőled. Amikor érzed, hogy "csend" van belül, nem merül fel gondolat az elmédben, vagy ha fel is merül, akkor úgy kezeled, mint valami fa darabkát, ami az általad nézett folyó (gondolatfolyam) felszínén tova úszik és eltűnik, ekkor gondold és ÉREZD, TUDD magad a végtelen Teremtés középpontjába. Mintha belőled áradna ki és beléd térne vissza a mindenség. Mintha TE magad LÉLEKeznéd be és ki a végtelen energia óceánt. (Itt most nyilván nem víz alapú óceánt kell elképzelni, hanem egy éterikus energia mezőt, amit tetszésed, AKARATOD szerint hangolhatsz!)

Amikor megalapoztad ezt az állapotot, behangoltad magad a mindenség középpontjába, hangold be, töltsd fel valamilyen energiával ezt a végtelen energia óceánt. Ez lehet arany, smaragdzöld, rózsaszín, fehér, kék, arany-zöld, ezüst, platina, ibolya, igazából bármilyen olyan frekvencia/szín, amely az adott problémádra gyógyírként szolgálhat. Természetesen nem kell ezt látnod, vizualizálnod sem, ha ez nem megy. A legfontosabb az érzet és hogy TUDD, hogy ez így van.

A színeken kívül BÁRMI másra is hangolhatod ezt a végtelen energia mezőt vagy óceánt. Például, hogy minden atomja a te sikerességedet, egészségedet, bőségedet segíti elő. BÁRMIT hangolhatsz! Végtelen potenciál áll ekkor a rendelkezésedre! Töltsd meg ezt a végtelen energia mezőt azzal, ami számodra a legkedvezőbb, ami javadat szolgálja és ÉREZD ÁT, ahogy ennek az óceánnak a közepén vagy... majd LÉLEKEZZ be mélyen egyet.

Érezd, TUDD, hogy áramlik beléd az általad hangolt éteri energia, a tüdőd egyre tágul és megtelik ezzel a varázslatos energiával, ami azonnal transzformálódik és a véredbe épül, amin keresztül MINDEN EGYES SEJTEDHEZ ELJUT és feltölti azokat.

És most jön a kilélekzés. Szabadulj meg minden olyan energiától (gondolati, érzelmi), melyek nem szolgálnak már téged, hátráltatnak, akadályoznak, betegítenek, és a többi. Például, sikertelenség, rossz közérzet, fáradság, ingerültség, düh, harag. Most LÉLEKEZZ ki azzal a TUDattal, hogy ezen energiákat visszaadod az általad hangolt energia óceánnak, amiben azonnal feloldódnak ezek és átalakulnak. Szinte látod, érzed, ahogy megkönnyebbülsz a kilélekzés által és semmivé válnak ezek a terhes energiák a mindenségben.

Most ismét belélekzés jön... és most már tudod, hogy mivel töltöd meg testeidet, lényedet. Végezd el ezt a gyakorlatot hétszer, és vizsgáld meg, hogyan érzed magad. Amennyiben sikeres voltál, a változás, a "csoda" nem fog elmaradni. Mivel már néhány kedves ismerőssel megosztottam ezt a technikát, valóban csodásnak mondható változások álltak be életükben. Ezért is igyekeztem mielőbb VELED is megosztani ezt.

Érdemes még a fentiek alapján megemlítenem a tüsszentést. Talán számodra is egyértelművé válik most már, hogy mi is az valójában. Persze nem állítom, hogy nincs olyan, hogy fizikai kiváltó ok, inger. De ha belegondolsz, bizony gyakran van az, hogy valakire, valamire gondolsz és jön a tüsszentés. Mi válthatja ki vajon ezekben az esetekben ezt a reakciót? Na, ugye. Leesett már, hogy miért mondjuk azt, hogy "igaz, mert rátüsszentettem"?

Talán az is elgondolkodtató ugyanakkor, hogy amikor gondterhesen, feszültségre, stresszre hangoltan LÉLEKzünk, akkor vajon miféle bevonzott energiákkal TÖLTJÜK MEG MAGUNKAT, LÉNYÜNKET, VALÓSÁGUNKAT! Szerintem pont itt az idő, hogy elkezdjünk tényleg tudatosan gondolkodni és érezni, hogy építsük, fejlesszük, gyógyítsuk magunkat, és ne az ellenkezőjét segítsük elő. És még kénytelen vagyok a "rettegett" chemtrail jelenséget is itt megemlíteni, ami szintén kérdéseket vet fel. Nem állítom, hogy nem szennyezik, mérgezik a levegőt szándékosan (és ma már olyan látványosan, hogy csak a teljesen hülye nem látja), viszont az számomra inkább gyanús, hogy ezt EL AKARJÁK HITETNI VELÜNK , azaz, hogy a belélekzett levegőt EZZEL A TUDATTAL mérgezzük.

Hát én nem vagyok hajlandó ezt BEVENNI szó szerint. Inkább lélekzek azzal a hittel, hogy lényem kilöki, kitaszítja, kizárja magából azt, ami nem odavaló, ami számára káros. Azaz, ha be is lélekeznék mindenféle kemikáliát, NEM ENGEDEM, HOGY LERAKÓDJON VAGY SEJTJEIMMEL kölcsönhatásba lépjen. KÖLCSÖNhatás, érted? Ehhez KÉT FÉL KELL, nem? Hát akkor az én felem inkább nem kér ebből.

Kívánom tiszta szívből, hogy e fenti gondolatok és a Tudatos Lélekzés technikája varázslatos tapasztalásokat eredményezzenek számodra is életedben. Bízom benne, hogy továbbgondolod majd ezt az egészet, és fantasztikus új lehetőségeket látsz meg ebben, melyek életedet, valóságodat, egészségedet a lehető legjobb irányba terelik majd.

Szívből áradó szeretettel,

Képes Tamás (Inspirátor)

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatbuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr8412117281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bognár Tímea 2017.06.26. 12:29:38

nagyon jó, köszönöm :-)

Sylla 2018.06.18. 11:33:49

Hálás szeretettel köszönöm! Mindent köszönök
süti beállítások módosítása