Tudatbúvár

Archívum

2017. január 06. - Képes Tamás

Ezen az oldalon találod az elmúlt évek gondolati terméseit, gyümölcseit, melyeket átválogatva tálalok eléd, hogy csak a java maradjon tudati búvárkodásaimnak! A többi írást (100 poszt) előző blogomon találod:

https://tudatbuvar.wordpress.com/archivum/

divider

Az Igazság ára

Mivel jó magam is éveket csücsültem az „Igazság ára” feliratú tudati börtöncellában, anélkül, hogy észrevettem volna, vagy tettem volna ellene, úgy gondolom, saját tapasztalásaim alapján el tudom mondani ismét egy másik szögből, őszintén megnyílva, hogy miként blokkoljuk az anyagi javak, a jólét, avagy a pénz energia áramlását valóságunkba(n)[...]

bővebben...

divider

Valóság-manipuláció

[…]Mivel már régóta szerettem volna ebben a témában több élő és megtörtént példával szolgálni, hát most adódott frissiben egy. Kérlek, fogadd szeretettel. Persze előre leszögezem, hogy egy teljesen hétköznapi eseményről van szó. Semmi hókuszpókusz, varázslat[…]

bővebben…

divider

Probléma = Meg+Oldás (2. rész)

Bevallom, nagy izgatottsággal írom e sorokat, mert eufóriám még mindig tombol bennem, ugyanis a következő dolog történt. Amint befejeztem az első részben e téma boncolgatását, avagy annak mondatokba formálását, felálltam, mint aki “jól végezte dolgát”, és kimentem a mosdóba. És ekkor történt a “csoda”.

bővebben…

divider

Probléma = Meg+Oldás (1. rész)

Mivel a probléma magában hordozza a megoldást, a kulcsot, a kérdés pedig a választ, ezért tartom nagyon fontosnak, hogy a kettőt ne válasszuk el, hanem megtanuljuk EGYnek venni, azaz MÁSként rátekinteni a dolgokra (annak látni őket, AMIk valójában!), hiszen ETTŐL függ az, hogy mi micsoda lesz a saját tapasztalásunkban!

bővebben…

divider

Kérdezz-felelek

Ez a kommunikáció alapja, amit az ember a Teremtéssel, belső Forrásával, avagy a Végtelen potenciált rejtő Mátrixszal/Mezővel folytat. Vajon hány százalékban tudatosak kérdéseink? Vajon mennyi választ vagyunk képesek felfogni egyáltalán?

bővebben…

divider

Párbeszédben az Univerzummal

Úgy gondoltam, itt az ideje, hogy a lehető legfontosabbról is beszéljek picit. Hogy beavassalak abba az intim kapcsolatba, annak rejtelmeibe, amit a Teremtészettel, az Univerzummal folytatott párbeszédeim, a tőle kapott tanítások jelentenek számomra.

bővebben…

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatbuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr9712105453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása