Tudatbúvár

1 = ?

Avagy a Tudati EGYség megoszlása

2017. július 04. - Képes Tamás
large_eyeball.png
Olvasási idő: ~ 5perc
 
Ezúttal csupán egy gyors gondolat-folyami hajókázásra invitállak. Nem először írok erről, hiszen az elmúlt években többször is felmerült az az arányosság az élet és földi lét minden lényeges területén, amiről most is szólni kívánok. Bízom benne, hogy nem csak számomra érdekes és lényeges ez, és másban is világosító gondolatokat fog ébreszteni. Fogadd hát szeretettel gondolataimat a Tudati EGYség megoszlásáról.

A Föld legmélyebb természetes "helye", a Mariana-árok, 11km mélyen a tengerszint alatt, ahova ugye nem jut be a Nap világossága, avagy bizonyos értelemben a legsötétebb "pontjának" is nevezhetjük a Földnek, míg legvilágosabbnak ilyen értelemben az Everestet a maga 8848m magasságával. Ez a két "pontja" a Föld nevű létezőnek a két extrémje, azaz a legmélyebb és legmagasabb "rezgése", avagy ezek fizikai megnyilvánulásai.

ocean.jpg

Mit ad isten... ha az óceánt nézzük, a Nap világossága (direkt nem a fény szót használom) a legmélyebb pont felett a következő arányban érzékelhető: 10% -ig (kb. 1000 méter) van látható fény, és 90%-ban teljes sötétség.
 
Hm... ez nem pont az ember tudatossági eloszlása? Úgy értem, legjobb tudomásom szerint, az ember életét, gondolatait, valóságát 90%-ban a tudatalatti "sötétje", míg csak 10%-ban elméjének látszólagos világossága irányítja. Tévednék?
 
És nem talán ugyanez a 10%+90% mutatkozik meg az egész emberiség tudatossági eloszlásában is? A 90% követő (KŐvető), akik tudati sötétségben hánykolódnak a rendszer árnyékában és általa (meg)vezettetve, míg a 10% valamelyest és további megoszlások szerinti tudati világosság által vezérelve.
 
Persze a 10% világosságban is ugyanezen arány folyamatosan, a végtelenségig szinte folytatódik, ugyanis fellelhető itt is az 1%+9% megoszlás, hiszen a 10% is egy Tudati EGYséget képvisel, tehát érvényes rá az előző megállapítás (10% + 90%). A 9% itt is követő lesz, de itt már a hamis fény tanjainak, guruinak követője, tehát már más irányt vesznek, ébredni látszanak, ezért kell őket a sötétség helyett már hamis fényben tartani. Aztán az 1% ébredő, tudatosodó is tovább oszlik, mivel újból egy Tudati EGYségről beszélhetünk. 0.1% és 0.9% (ami természetesen immár az 1%-nak a 10 és 90%-a) és így tovább. Természetesen a 90%-ok ugyanígy oszlanak meg, hiába teljes ott a sötétség, mégis megvan benne a 10%+90% arányosság, ezért is vannak olyan emberi megnyilvánulások, akik hiába a sötét erőket szolgálják tudtukkal vagy tudtuk nélkül, mégis jó útra téríthetőek, mert pont abba a százalékba esnek.
90_9_1.jpg
 
Tehát csak minden összefügg itt, akárhogy is csűrjük, csavarjuk. Valahogy bennem évek óta megjelenik ez az arány, akárhova is nézek. Így tudnám valahogy felírni az EGÉSZ, a Tudati EGYség eloszlását a Tudati Világosság manifesztációjának értelmében:
 
1 = 0.9 + 0.09 + 0.009 + 0.0009 + 0.00009 + 0.000009...
 
... és így tovább a végtelenségig... illetve egészen pontosan addig a pontig...

MÍG A NULLÁK MÖGÉ A 9 HELYETT BE NEM ÁLL AZ 1-ES!

Ugyanis az az 1...

MINDENT MEGVÁLTOZTAT ÉS AKÁRHÁNY 9-ES ÉS NULLA VOLT ELŐTTE, KIEGÉSZÍTI A SOKASÁGOT ÉS EGYÉ TESZI, EGÉSSZÉ TRANSZFORMÁLJA!

Az az 1, aki a nullák mögé egy ponton beáll, az pontosan annak az 1-nek a manifesztációja, ami az egyenlőség balján áll, azaz maga az EGYség KÉPmása, ezért visszavezeti a sokaságot, a megosztottságot az EGYségbe!

Nézd csak meg, ha nem hiszel nekem:

1 = 0.9 + 0.1

1 = 0.9 + 0.009 + 0.001

1 = 0.9 + 0.009 + 0.0009 + 0.0001

Folytassam? Minek? Hát nem EGYértelmű?

Kívánom, hogy e gondolatok benned is megértésre leljenek és további gondolatoknak legyenek ébresztői!

Szeretettel,

Képes Tamás (Inspirátor)

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatbuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr6612639881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása