Tudatbúvár

A Szándék Körök

Avagy vonzani vagy taszítani szeretnél inkább?

2017. május 16. - Képes Tamás

szandekkorok.jpg

Olvasási idő: 11perc

Régóta foglalkoztat már a valóság teremtődésének mikéntje, a háttérben csendesen megbúvó mechanizmusok és az, hogy az ember miként tudja befolyásolni élete filmjének jeleneteit. Ma egy új fogalommal ismertetlek meg, a Szándék Körökkel. Persze ez az „elmélet” is csak annyiban új, hogy személy szerint most adtam nevet ennek a jelenségnek, de ezelőtt már ki tudja, hogy hányan felismerték ezt. Viszont engem főként az érdekel, amit jó magam ismerek fel, vagy amit saját Forrásomból merítek, hogy bizonyítékaként szolgáljak a még hitetlenkedőknek vagy épp azoknak, akik már a tudás és igazság rögös útját járják, hogy már pedig minden tudás elérhető és valóban BENNÜNK van. Legfeljebb fel kell ébreszteni a kapcsolatot vele. Akkor most folytassuk az ébredezést a Szándék Körökkel. Kívánok izgalmas és építő gondolatokat számodra is olvasás közben és utána.

Tegnap a Facebookon kezdtem fejtegetni a kör jellegzetességeit, „mágiáját”, ami aztán végül elvezetett a Szándék Körök sugallatához. Na, nem azt akarom ezzel mondani, hogy eddig nem tudtam róluk vagy nem értettem működésüket, de van az úgy, hogy egy pillanatban tisztábban összeáll a kép. Természetesen, amikor körökről beszélek, az csak a könnyebb érthetőség és vizualizáció miatt van, mert nyilván igazából GÖMBökről van szó, ha már 3 Dimenziós anyagi létről beszélünk.

Egy kör minden pontja folyamatos és instant kapcsolatban van a másikkal, azaz minden egyes tudati pont gondolata azonnal átterjed az összes pontra; magyarul, a kör, mint EGYség, egy mindig mindent tudó információs RENDszer, ami a kerületét illeti. Egy másik érdekessége szerintem a körnek, hogy a középpontja valójában egy olyan pont, ami egyfajta feketelyuk, azaz egy dimenziókapu, ami közvetlen és szintén instant módok kihat a teljes kör kerületre. Átültetve ezt a 3. dimenzióba, úgy mondanám, hogy ha az ember a SZÍVterében tartózkodik tudatilag és onnan kifejez bármi gondolatot, érzelmet, akkor ez kivetítődik azonnal az őt körülvevő tudati gömb felületére... ami egyfajta interfész, kapcsolódási felület a Tudati Mátrixhoz, a Tudati Mezőhöz, a Teremtéshez, ahogy tetszik. Eddig gondolom, tiszta sor.

Mi van, ha azt mondom neked, hogy nem mindegy, hogy ez a kör vagy gömb hogyan van programozva, mert annak értelmében tud bevonzani, illetve eltaszítani bizonyos eseményeket, személyeket, dolgokat az életedben, valóságodban. És mi van, ha azt is mondom, hogy ezt bizony te TUDOD befolyásolni. Hadd mondjam el picit érthetőbben, mire is gondolok. (Azért itt leszögezném, hogy nyilván NEM csak ettől függ, hogy mi valósulhat meg valóságunkban az úgynevezett végtelen potenciálból!)

Tegyük fel, hogy szándékodban áll valamit elérni, megkapni. Szerintem alapvetően két hibát tudunk ilyenkor elkövetni. Egyrészt a szándékunk irányát nem kalibráljuk tudatosan (vonzás vagy taszítás), másrészt nem tágítjuk ki a Szándék Körünket kellően.

Tehát először is meg lehet különböztetni VONZÓ, azaz befelé, Énfelém irányuló szándékot, és TASZÍTÓ, azaz kifelé, tőlem elfelé irányuló szándékot. Lássuk, hogyan is befolyásolható ez a hangolás.

A Szándék Körünket akkor tudjuk VONZÓvá tenni, ha a következőképp programozzuk tudatilag (ez csak egy példa): „A világomban olyan szereplők léteznek, akiknek pontosan arra van szükségük, amit ÉN tudok nyújtani. Számukra az általam nyújtott szolgáltatás nagy segítség, hálásak érte, életüket transzformálja jobbá. Sorra bukkannak fel életemben ezek az emberek, anélkül, hogy ezért bármit is tennék. Rám találnak, és elapadhatatlan forrásként felém áramlanak. Mindegyikük maximális elégedettséggel veszi igénybe szolgáltatásaimat és hírem egyre terjed azon emberek között, akiknek pontosan rám van szüksége, hogy megtalálhassanak. Bármilyen lehetséges módon hallhatnak rólam, és megtalálják a módját, hogy kapcsolatba lépjenek velem.”

kulso_szandek.jpg

Ebben a példában szerintem jól látható és érezhető, hogy a Szándék Köröm azonnal kitágult, hogy a világomat körülölelje, majd a körön belül minden olyan „pontot” azaz „szereplőt” megszólított, hogy a következő scriptet, avagy forgatókönyvet kövessék és a hozzám vezető utat megtalálják. Magyarul, minden olyan szereplő a világomban, az életfilmemben, a KÖRön belül kap egy olyan sugallatot, hogy engem megtaláljon és pont az én szolgáltatásom lesz számukra az, amit eddig kerestek, ami segíteni fog. Tehát a körön belül megindul a középpont felé egyfajta mozgás, mivel kialakul a vonzás beindulásához szükséges két pólus, melynek egyike ÉN MAGom vagyok, ott a középpontban, a másik pólus pedig minden olyan „pont” azaz ember a világomban, akiknek arra van szüksége, amit én tudok nyújtani.

Mivel ebben az esetben a Szándék Körömet egyből kiterjsztettem egész világomra, már nem is kell külön tágítanom, hiszen tudatom eleve úgy programozta azt, hogy a Földet magába ölelje. De ha ez a tágítás nem lenne ott, akkor közben vagy utólag is kiterjeszthetem mentálisan (vizuálisan) ezt a kört (gömböt). Egyszerűen saját közvetlen környezetemből kiindítom a programozott kört és átérzem, ahogy körülöleli házamat, városomat, országomat, a kontinensemet, majd az egész Földet. Ha akarod, persze kisebb tudati egységnél is megállhatsz, de akkor nyilván nem garantált, hogy minden lehetséges szereplőhöz elér a kívánságod, Szándék Köröd. Mi van, ha pont Indiában van egy olyan lélek, aki sorsfordító lehet az életedben? Mi van, ha pont Magyarországra készül? Mi van, ha pont belebotlanál egy délután az utcán és ez mindent megváltoztathatna? Nem lenne jó, ha a Szándék Köröd már aktív lenne abban a pillanatban? Nem lehet, hogy másképp zajlana le a találkozás?

A taszító körről nem nagyon írnék, mert nincs értelme, hiszen ki akarna magától messzire lökni egy esélyt, avagy szándéka tárgyát? Viszont fontos talán megérteni mégis a különbséget. Mert ebben az esetben arról van szó, hogy a Szándék Körünk kifelé áramlik és úgy igyekszik bevonzani a szándékunkban foglaltakat. Ezek a tipikus elméből megszült nyögve akarások. Mint például: „Azt akarom, hogy sokan vegyenek a könyvemből, hogy több pénzem legyen!” „Azt akarom, hogy vegyenek fel erre az új állásra, mert én vagyok a legjobb jelölt a posztra!” vagy „Amit én kínálok, az a leghathatósabb segítség, és ebből meg akarok tudni élni!”

belso_szandek.jpg

Érzed már a különbséget? Szerinted melyik típusú Szándék Körnek van nagyobb esélye, hogy az általad vágyottat vonzza az életedbe? Azért annyit még hozzátennék, hogy természetesen nem állítom, hogy semmi esélye az embernek jót vagy vágyottat bevonzani ezzel a belülről kifelé áramló szándékkal, viszont úgy gondolom, hogy határozottan kisebb esélye lesz ezzel a hozzáállással. A taszítást is csak névlegesen értem itt, hisz nem szó szerinti taszításról van szó, hanem egy kifelé áramlásról, ami erőszakosabb módja a célunk elérésének.

Még egyszer röviden. Programozd mentálisan, SZÍVből a Szándék Körödet (gömbödet) úgy, hogy az az egész világodra, valóságodra kiterjedjen, és annak minden olyan szereplőjéhez szóljon, akinek pont rád van szüksége, vagy aki pont neked tud segíteni valamiben... és HIDD, és TUDD, hogy LÉTEZIK ilyen szereplő, nem is egy, hanem pont annyi, amennyire szükséged van, és pont kellő időben találnak rád, vagy találkozol velük... hiszen...

VILÁGOD GONDOSKODIK RÓLAD!

Ezt sem árt minden nap elmantrázni ahhoz, hogy még hatékonyabbak lehessünk. Aztán pedig jöjjön, lépjen be a csoda az életedbe, ezt kívánom! Nem kell persze ezt várni, vagy elvárni, meg számítani rá, csak csendesen TUDD, hogy jönni fog... valamilyen formában... ha tud. De nem feltétlen olyan köntösben, ahogy te azt elképzelnéd, hiszen a valóságot teremtő erőknek bizony tényleg végtelen tárház áll a rendelkezésére. Viszont azt is lényeges megérteni, hogy nem szabad túlzásba esni és valaminek túl nagy jelentőséget tulajdonítani, mert azzal csak kivívjuk az Egyensúlyi Erők figyelmét, és nemhogy nem fogjuk elérni a vágyottat, de inkább az ellenkezője fog életünkbe lépni, hogy a többlet energiák kioltódjanak.

Továbbá, érdemes már az elején elfogadnunk annak lehetőségét, hogy nem járunk feltétlen sikerrel. Attól még, hogy képesek vagyunk befolyásolni dolgokat, nem azt jelenti, hogy mindent mi irányítunk itt emberként. Számos olyan dolog létezik, amit emberként nem is láthatunk (át). Legyünk tisztelettel a Teremtés és annak Erői, Szellemei iránt és alázattal álljunk minden ilyen igyekezetünkhöz is.

Kívánom, hogy te is járj sikerrel, hogy ráérezz erre a fantasztikus technikára és életed részévé tehesd.

Szeretettel,

Képes Tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatbuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr2312508053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása