Tudatbúvár

Ostobaság, a legádázabb tömeggyilkos

Avagy így irtunk mi

2017. augusztus 29. - Képes Tamás

ostobasag3.jpg

Olvasási idő: ~ 13 perc

Úgy gondolom, itt az ideje, hogy ha lehet, indulatmentesen és viszonylag semlegesen beszéljek egy olyan jelenségről, emberi minőségről, tulajdonságról, ami akár az egész emberiség sorsát megpecsételheti. Sok időt fordítok arra, hogy megértsem, hogyan épül fel egy RENDszer, hogyan működik, legyen szó a tudati/szellemi/mentális vagy éppen a fizikai síkról. Ebből a Forrásmerítésből szeretnék most eléd tárni néhány lényeges gondolatot, amennyire lehetséges, ítéletmentesen, ahogy már említettem. Az ostobaság sajnos a modern ember egyik legfőbb ismérve, ami nyilván összefügg rabszolga életével, kihasználtságával, és minden mással is, amit ma a világban megtapasztalhatunk. Lássuk, miért is állítom azt, hogy ez maga a legádázabb tömeggyilkos.

Először is tisztázzuk, mit értek azon, hogy valaki „ostoba”. Természetesen, minden könnyen megtéveszthető, befolyásolható személyt, akinek nincs önálló véleménye. Kérlek, ne hidd azt, hogy ezt most mint valami negatív jelzőt használom és lehülyézem az egész emberiséget, bár ez sem állna távol az igazságtól, akármennyire is rosszul hangzik. De nem ez a mondandóm lényege és nem valamiféle metafizikai magas lóról üvöltök a mélybe, hiszen emberként rám is épp úgy vonatkoznak e sorok. Bár nem tudom, hogyan lehetne másképp nevezni azt az embert, aki egy ilyen világ teremtéséhez hozzájárul, azt elviseli még ha beledöglik is és nem tesz ellene semmit. Jó, persze NEM ellene kell, hanem azért, hogy másképp legyen, hiszen tudjuk jól, hogy semmi ellen nincs értelme küzdelemnek, tettnek, mert ugyanazt szolgáljuk vele.

„Jaj, hát mit tehetnénk ellene? Mi kevesek vagyunk ehhez.”

ostobasag1.jpg

Ugye ismerősen hangzik. Hisz szinte mindenki ezzel érvel, amikor szóba kerül, hogy miféle pokolban és elnyomásban élünk úgy általában mindannyian. Persze hazudhatsz magadnak és szépítheted a helyzeted valamiféle rózsaszín buborékból a „gyönyörű teremtésre kitekintve, ami tele van varázzsal”... na, igen... ez így is van... ezen a valóságon túl. És vannak kivételek nyilván egy páran, akik köszönik szépen, tök jól elvannak, jólétben, illuzórikus boldogságban és egyátalán nem érdekli őket a többiek nyomora, búja-baja, hiszen akkor bukna a jó élet. (Lehet, hogy mégis nekik van igazuk?) Azért illuzórikus boldogság ez szerintem, mert már hogy a csudában lehetne bárki is valóban boldog, ha tudja, hogy embertársai bizony iszonyat körülmények között tengődnek a legtöbben. (Kit érdekel? Hát például azokat, akik törődnek egy RENDszer alegységeivel, hogy az tökéletesen működhessen... egy ideális világban.) Ne feledjük már el, hogy NEM CSAK alegységek, azaz egyedi emberek léteznek itt, hanem csoport, szerv, és egész szintű Szellemek, Tudatok is megjelenhetnek emberként, hogy dolgukat végezzék... már ha emlékeznek erre egyáltalán ebben a nehezen átlátható káoszban.

Na, persze, ha elszeparálom magam és egyedi életfilmemet a közös mozitól, akkor nyilván én is tudnék úgy élni és valami szuper helynek képzelni ezt a földi tébolyt. De akkor az már nem én lennék, hanem valaki más... egy szerepet játszó, jó színész a nagy közös filmben, a sötét producer kis kedvence, akit aztán tenyerén hord és minden jóval megtömi életét... ilyen is van... általában sikeres emberek, akikre százezrek és milliók figyelnek.

12717795_1134986873191609_8560490352845728549_n.jpg

Bizonyos értelemben nem lehet senkit okolni ostobaságáért, vakságáért, hiszen évezredek kemény háttérmunkája van abban a „producernek” és kiválasztott minyonjainak, amilyen brutális szintre lett az emberi tudatosság lezüllesztve. Az egész civilizáció valójában egy életellenes, bomladó, rothadó katyvasz, ami már csak nyomokban tartalmaz ÉRTelmes életet, azaz a Szent Életkódot szívében őrző és megnyilvánító lelkeket. Ha e sorokat olvasod, vélhetően TE is ezen kevesek közé tartozol... különben nem lennél itt a gondolatfolyamomon hajózva... vagy már pár paragrafussal ezelőtt kiugrottál volna belőle még mentőöv nélkül is, mert annyira nem tudnál szembenézni az itt taglaltakkal.

Tehát tudatosan le lettünk butítva, züllesztve, és emiatt mi már egy olyan társadaLOMban jöttünk világra, ahol szinte minden emberi lény a földi mátrix megtévesztésének áldozataként éli megvezetett „életét”. Hogyan is ismerné fel az itteni ember, hogy ő ostoba? Nekem is beletelt úgy 34 évbe és utána még tízbe, hogy ezt emésszem. Miért is kérdőjelezné meg bárki, hogy élet-e ez egyáltalán, vagy az állam hatalmát felette, az uralkodó és ellenzéki pártokat, melyek egy kézből esznek valójában, vagy az esti híradó, az újságok híreinek valóságalapját? Miért is kérdezne bármit is, hiszen hozzá lett szoktatva, hogy a szülők, az iskolák, az állambácsi, a média, a biblia, a vallások mindent megmondanak, hogy miről mit szabad hinni és tudni.

De hála az égnek, valahogy minden évszázadban megjelentek az emberek között olyan szellemiséggel megáldottak, akik tudati világosságot hoztak a Földre. Bár sokan inkább átokként élték ezt meg, hiszen folyamatos üldözöttség, meghurcoltatás, csúfolódás, „keresztrefeszítés” volt ennek az ára mindig is. Amint egyre több fényt tudtak ezen lelkek gyújtani az itteni emberek fejében és szívében, valahogy mindig hirtelen jött egy háború vagy valamilyen milliós, százmilliós tömegeket érintő TUDATI SOKK. Aki a Germán Gyógytudományt tanulmányozza, már pontosan tudja, hogy mit okozhat az egyénnél egy ilyen sokk esemény. De mi van a tömegekkel? Miféle gócokat okoznak egy nemzet, egy földrész, az emberiség tudatában? És ennek milyen következményei lesznek? Szerintem meg lehet nézni a világháborúk utáni lassan egy évszázadot. Az emberiség legnagyobb szégyene véleményem szerint, ami itt zajlott.

Hogy van-e még lejjebb?

Szerintem ne is tedd fel ezt a kérdést magadnak, mert a világtükör azonnal találni fog módokat rá, hogy bebizonyítsa kérdésedre a be nem vallott félelmeidre a választ. Úgy gondolom, nem kell ragoznom tovább, hogy miféle velejéig romlott világban élünk jelenleg és bocs, ha te eddig valamiféle mennyországot képzelegtél ide. Akinek tiszta az elméje, az pontosan látja, hogy mi folyik itt. (Bár te hiheted azt, hogy pont a fátylazott elme látja ennyire borúsan ezt a földi világot.) Akkor most rátérnék a lényegre, ami miatt ezt az egész témát elkezdtem boncolni.

Valószínűleg nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy egy RENDszer (egy nemzet, egy város, egy ember) akkor működik jól, ha a részegységei, SZERvei mind  a DOLGUKAT TESZIK. Ehhez persze több tényező szükséges. A részegységek, szervek kapcsolatban állnak az EGYséggel, az EGÉSZséggel, avagy a RENDszer TUDATával, Szellemével, az EGY-gyel. Hiszen hogyan is tudhatnák, hogy MI A DOLGUK az egészben, mi a részfeladatuk? (Persze nyilván mindegyik szintre le van ez programozva, afféle DNS kódban, de akkor is lényeges az ÉLŐ KAPcsolódás.)

Egy adott részegység, szerv ugyanígy épül fel (ahogy fenn, úgy lenn), hiszen annak alkotó elemei, alegységei is kapcsolatban kell, legyenek a felettes egységgel, hogy feladatukat végezni tudják. Úgy gondolom, hogy ez az egyik alaptétele annak, hogy egy RENDszer fennállhasson, működhessen. Amint megszűnik bármelyik szinten ez a kapcsolat, a szerv, az alegység ki van annak téve, hogy nem bizotos, hogy feladatát végezni tudja, megbomolhat, és ez veszélybe sodorhatja az egész RENDszer „életét”, fennmaradását hosszútávon... azaz MEGBETEGSZIK.

Egy másik alapfeltétele egy RENDszer egészséges működésének, hogy ZÁRT. Na már most, ha valaki tanulmányozza a Teremtést, az életet, az nyilván felfedezi, hogy nem igazán létezhet valójában teljesen zárt rendszer, hiszen akkor nem létezhetne BEFOLYÁS, KÖLCSÖNHATÁS, vagy egyszerűen HATÁS. Ha egy MAG nem tudna például vizet magába engedni, akkor soha nem lehetne belőle az, amire teremtve lett. Tehát bizonyos szinten kell, hogy egy RENDszer beengedő legyen. Mi is lélekzünk, fényt eresztünk be testünkbe, mint a növények és állatok nagy része.

VISZONT...

A tökéletesen működő, avagy EGÉSZséges RENDszer VÉDelemmel is rendelkezik, ami KISZŰRI azokat az elemeket, befolyásokat, melyek...

NEM SZÜKSÉGESEK AZ ADOTT RENDSZER FENNTARTÁSÁHOZ, FEJLŐDÉSÉHEZ, AZAZ NEM ÖSSZEEGYEZTETHETŐEK VELE, NEM AZ ÉLETÉT, EGÉSZSÉGÉT SZOLGÁLJÁK!!!

ostobasag4.jpg

Lehet ezt akár immunrendszernek is nevezni, ami mind TUDATI, mind FIZIKAI szinten ki tudja szűrni azt, ami az ÉLETET SZOLGÁLJA, és azt, ami NEM. Mindennek megvan az „istenadta” működési elve, mechanizmusa a LÉTben. VÉDelem nélkül semmi sem lehetne itt a fizikai világban jelen, hiszen minden elpusztulna, és persze el is pusztul, ami azért számomra erősen megkérdőjelezi ennek a matéria világnak az isteni alapjait. Mert ugye hogyan tudna már egy elvileg végtelen és örök szereteten alapuló „lény” olyan világmindenséget teremteni, ahol az „életet” VÉDELMEZNI kell? Ki ellen? Mi ellen? De ezt most hagyjuk.

Mindenesetre úgy hiszem, hogy mind a tiszta kapcsolat a felettes egységekkel, szervekkel, az EGÉSZséggel, mind a tökéletes VÉDelem szükségesek ebben a világban ahhoz, hogy egy RENDszer fennmaradhasson és EGÉSZségesen (látszólag) ÉLni tudjon. Hogy mi köze ehhez az „ostobaságnak”? Lássuk!

Legyen most egy EGYség vagy RENDszer egy ország népe. Jó esetben azért létezik egy nÉP, ha ÉP, mert valamiféle feladata van, avagy EGY ESZMÉT, EGY SZELLEMISÉGET KÉPvisel. Mondjuk, ha ma szétnézünk a világban lehet, hogy csupán egyetlen ilyen csoportot találunk, amely bizony „viseli” azt a bizonyos KÉPet, és ez nem más, mint az egész világot elnyomó, megdelejező, megtévesztő „kígyók” csoportja. Ha mást nem is, hát ennyit tanulhatnánk tőlük, már mint az EGY CÉLért való létet. Ha létezik valamennyire is zárt RENDszer a Földön, az márpedig az övék. És nem véletlen, akár életük árán is őrzik, VÉDik ezt a ZÁRTságot... mert pontosan tudják, hogy mi történik, ha BEENGEDŐK lesznek. Hiszen ezzel a fegyverrel pusztítják, bomlasztják az összes népet, ahova betették lábukat mint valami trójai faló... mert belülről nyittatták ki a kapukat.

bolle-di-sapone5.jpg

És pontosan itt jön be az ostobaság a képbe. Mit is mondtam az elején, mit jelent ez a „minőség”? Könnyen megtéveszthető, befolyásolható személy, akinek nincs önálló véleménye. Magyarul, az ostoba az a „sejt”, az az alegység, ember, aki ELVESZTETTE KAPCSOLATÁT FORRÁSÁVAL, ÖNMAGJÁVAL, ÉS MINDEN TUDÁSÁT, INFORMÁCIÓJÁT A KÜLSŐ VILÁGBÓL SZERZI ANÉLKÜL, HOGY SZÍVE REZGÉSÉT, JELZÉSÉT FIGYELEMBE VENNÉ. Más szóval, NEM FUTTATJA ÁT TUDATI VÉDELMI RENDSZERÉN A KÍVÜLRŐL ÉRKEZŐ INGERT, BEFOLYÁST, INFORMÁCIÓT, ESZMÉT, HANEM KÉSZPÉNZNEK VESZ VALAMIT, AMIT ELÉTÁRNAK.

Tehát, ha olyan eszme, mozgalom, vallás, gondolkodásmód, csoportosulás jelenik meg a RENDszeren (ország/nép) belül (pl. liberalizmus), amely ÉLETIDEGEN az adott RENDszer számára, akkor TÖRVÉNYSZERŰ ÉS TERMÉSZETES ANNAK BOMLÁSA, ROTHADÁSA ÉS HALÁLA!

Az ostoba az az alegység, aki szó szerint halálra ítéli a RENDszert, mert létével a pusztulást segíti elő, élteti, bármilyen súlyosan is hangzik ez. Sajnos józan paraszti ésszel is felfogható, amiről itt írok, és ettől logikusabban nem hiszem, hogy be kéne ezt a pusztító folyamatot mutatnom. Vajon mi várható egy olyan világtól, RENDetlenSZERtelenségtől, amit 90%-ban megtéveszthető emberi lények alkotnak? (És akkor még nagyon óvatos becslést adtam, mert nyilván magasabb ez a szám.) Bármennyire is sötéten hangozhatnak e gondolatok, őszintén szólva én pontosan ebben látom a mai világ vesztét, és ezen folyamatokat látom évezredekre visszamenőleg is. Nem azért fejezem ezt ki, hogy riogassak vagy ítélkezzek mások felett, hanem pontosan azért, hogy mások is felismerjék és megszülessen mindenkiben a megoldás, az egészséges VÉDelem az életellenes eszmék és azok megnyilvánítói iránt.

A fentiekből a következő lényeges tanulság is levonható. Egy RENDszerbe bevinni egy másik RENDszer mechanizmusait, eszméit, szellemiségét azok kompatibilitásától függően akár a befogadó teljes pusztulását is okozhatja. Lásd a jelenlegi iszlám inváziót a kereszténynek mondott Európában. Két inkompatibilis RENDszer összemosásáról van szó, ahol egyértelműsíthető a kimenetel pont emiatt. Tudom, most mondhatnád, hogy „de hát minden vallás alapja ugyanaz az isten és a szeretet”... szerintem meg nem... legalábbis nem az az Isten, akit a mindenség Teremtőjének tekinthetünk.

Tudom, megoldásokat várnál, hiszen a problémát felfedezni és felfedni sokkal könnyebb szerinted. Én pedig azt mondom, hogy ha ez így lenne, akkor te és sokan mások már rég megtettétek volna, és tudnátok is a megoldást. Azért fedem fel ezeket az általam legnagyobb problémáknak vélt jelenségeket, hogy a megoldás BENNED, ÁLTALAD SZÜLESSEN MEG! Hiszen ez a legfontosabb szerintem. Mert a kérdésben ott a válasz, a problémában OTT A MEGOLDÁS. De ha nem tanuljuk meg egyénenként ezt meglátni, akkor semmit sem érnek a mások által elénk tárt megoldások.

TE KI TUDOD SZŰRNI A RENDSZEREDET, EGÉSZSÉGEDET VESZÉLYEZTETŐ IDEOLÓGIÁKAT, GONDOLATOKAT, ESZMÉKET, SZEMÉLYEKET?

stop-aux-virus.jpg

Szerintem első sorban mindenki söpörjön a saját háza tájékán, én is ezt teszem. És NEM ENGEDEK BE OLYAN ÉLETELLENES ESZMÉKET, melyek veszélyeztetik LÉTemet. Legfeljebb ilyen formában, figyelmeztetőleg említést teszek róluk, hogy más is okulhasson belőle, ahogy jómagam is teszem. Nem vagyok se jobb, se több, csak legfeljebb MÁS (szögből látom a világot)... de minden rám is épp úgy vonatkozik emberként. Ha ezt minden alegység megtenné, akkor beszélhetnénk egészséges RENDszerről. Természetesen ezúttal sem kell velem egyetértened. Az igazság attól szép, hogy az akkor is igaz, ha mi nem látjuk (be).

Egyébként a RENDszer és a RendSz@r közötti különbségről ide kattintva olvashatsz!

Szeretettel,

Képes Tamás (Inspirátor)

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatbuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr3412784558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása