Tudatbúvár

Probléma = Meg+OIdás (2. rész)

Avagy Szemben a Zárral

2017. január 07. - Képes Tamás

Olvasási idő: ~ 9perc

probléma = megoldás

Bevallom, nagy izgatottsággal írom e sorokat, mert eufóriám még mindig tombol bennem, ugyanis a következő dolog történt. Amint befejeztem az első részben e téma boncolgatását, avagy annak mondatokba formálását, felálltam, mint aki “jól végezte dolgát”, és kimentem a mosdóba. És ekkor történt a “csoda”.

Mielőtt ugyanis letettem a laptopot, erre a képre néztem rá, amit a témával kapcsolatban találtam:

probléma = megoldás

Majd ezzel a benyomással, impulzussal indultam a mosdóba, miközben ugye arra voltam BEHANGOLVA, hogy “minden probléma magában foglalja a megoldást”. Néhány lépés volt az egész, szinte épp csak benyitottam az ajtón, amikor megjelent bennem, tudatom tavában egy “tudati gömb”, egy válasz a kérdésemre, amit fel sem tettem igazán… csupán egy pillanatra rámerengtem a lakatos képre. (Egyébként pontosan ezt jelenti úgy akarni, hogy nem akarsz!)

Egyetlen pillanat, ennyi volt az egész, és megszületett egy kulcs bennem, pontosan úgy, ahogyan azt az első részben leírtam. A felismerés boldogsággal vegyes eufóriában csapódott le bennem, ezért szeretném veled is megosztani. De mivel most (is) egy fontos kulcsról van szó, előbb szeretnélek sarkallni, hogy TE magad is megtalálhasd, felismerhesd, hogy mi itt a “probléma” avagy más szóval FEL+ADAT és mi annak a megoldása, és ezek miként függnek össze, miért elválaszthatatlanok egymástól.

Na, jó, már így is túl sokat “segítettem”, jöjjön hát egy kis “játék”!

Kérlek, nézz rá az első képre. Nézd az 1-es képet egy ideig azzal a gondolattal fűszerezve, hogy meg fogod látni az üzenetét, a problémáját és megoldását egyben. Majd nézz a 2-es képre egy darabig, és lásd üzenetét. Ezután nézd a két képet EGYütt. Na? Átment? Éreztél valamit? Jött sugallat? Megértetted a képek üzenetét?

Természetesen semmi gond, ha így elsőre “nem esett le”, mert lehet, hogy kicsit másképp kell a képekre nézni. De jöjjön akkor most a kulcs, ami bennem megjelent, aztán meglátod, hogy te is ezt találtad-e. Persze ez nem verseny vagy ki mit tud, ne érts félre. Nem biztos, hogy elsőre megy ez. Nyilván nekem is évekig kellett ahhoz kutakodnom, elmémet tisztítanom, hogy mára ez ilyen természetes legyen. Az is lehet, hogy neked már egyből megy, lehet, hogy másodjára fog. Lényegtelen. A lényeg, hogy egyszer csak MENNI FOG! Tudd, és hidd ezt!

Akkor kezdeném (természetesen) egy kérdéssel: Mi a különbség a két kép között?

És most figyeld, ahogy két külön dimenzióban érkeznek a válaszok. Lesz egy halk sugallat, egy benyomás, ami a Tudati Forrásodból érkezik és tökéletesen rálát az igazságra, a megoldásra és ezt egy magasabb dimenzióból tárja eléd. És lesz egy hangosabb (ha nincs még lecsitítva) “megfejtés”, ami az elmédből érkezik és csupán felszínes okoskodás lesz belőle.

Az elme, bár embere válogatja nyilván, lehet, hogy csak annyit lát meg, hogy az egyik képen aranyból van a lakat és a kulcs, és ez egy szép, csilli-villi lakat, míg a másik egy rozsdás, öreg, vacak lakat. Még talán azt is megüzeni az elme, hogy az egyik képen két kulcs van a lakathoz, míg a másikon csak egy.

Ha most megkérdezném, hogy TE melyiket választanád a kettő közül, akkor, ha az elmédre hallgatsz, szinte biztos vagyok, hogy az 1-es képen levő lakat-kulcs kombinációra voksolnál.

Hát akkor most nézzünk kicsit mélyebbre, és hallgassuk meg a Tudati Forrás “megfejtését”, ami belőlem ezt az örömteli és izgatott érzést kiváltotta. Megpróbálom ezt a magasabb dimenzióbeli tudati gömböt most ide kibontani neked a 3. dimenzió linearitásába.

Először is, ami feltűnik, hogy az 1-es képen a LAKAT ÉS A KULCSOK KÜLÖN VANNAK!

Van egy lakat és van két kulcs azaz a lakat ZÁRVA VAN!

Vajon ha a problémát (lezárt lakat) és a megoldást (kulcs) külön dolognak tekintem, KI FOG NYÍLNI AZ A LAKAT???

Más szóval: Vajon a megoldás, az oldás az a KULCSBAN REJLIK?

A KULCS ITT A KULCS?

Mit kell ahhoz tenni, hogy KINYÍLJON A LAKAT?

Hiszen a problémának az a “megfejtése”, a megoldása, a feloldása, ha A LEZÁRT LAKAT KINYÍLIK, nem?

Nézz most a 2-es képre.

A KULCS A ZÁRBAN VAN, ELFORDÍTVA, LAKAT NYITVA, PROBLÉMA MEGOLDVA!

A kulcs és a lakat itt EGY.

Ha EGYben vannak, akkor INDULNAK BE AZON MECHANIZMUSOK, MELYEK MEG+OLDJÁK az adott problémát, azaz feladatot.

Tehát ha van egy problémám, amire a Tudati Világosságomat ráirányítom, és ÚGY TEKINTEK RÁ, AZZAL A HITTEL ÉS TUDVÁN, HOGY az NEM probléma, hanem a zár és a kulcs EGYben, AKKOR BEINDULNAK TUDATOMBAN IS EZEN MEG+OLDÓ MECHANIZMUSOK, és egy pillanat alatt felismerhetem, hogy MIT KELL TENNEM, MI A MEGOLDÁS, MI AZ ÜZENETE A PROBLÉMÁNAK!

Érted? Érzed?

Látod a két dimenzió tudásának és megértésének, felismerésének a különbségeit? Látod miért nem a “kitudjahogy” programozott elmédre kéne esetleg hallgatni? Persze, nyilván a tudatos ember tudja úgy programozni és használni elméjét, hogy az teljesen a javát szolgálja, nem tagadom, sőt! De most itt az általánosan vett elméről beszélek, ami inkább akadálya az embernek, mint jó barátja. És amint láthatod, idomítható. Hiszen ha hangos lenne és zakatolna az általa kikalkulált válaszokkal, “megfejtésekkel”, akkor NEM hallhatnád meg a magasabb dimenzió sugallatát.

Bízom benne, hogy sikerült megfelelően átadnom neked ezt a felvillanyozó élményt, és TE is meglátod benne a varázst, a “csodát”.

Kívánom, hogy ezentúl TE is “kulcsember” légy! Egy kis gyakorlás kérdése az egész. Sok sikert hozzá! És emlékezz erre: Ne csak higgy, TUDJ is! Persze NE nekem higgy, hanem az általad megélt és felismert valóság mögött rejlő mechanizmusokban.

Varázslatos élményekben, Tudati Világosságban, és felismerésekben gazdag napokat, heteket, hónapokat és éveket kívánok!

Szívből áradó szeretettel,

Képes Tamás (Inspirátor)

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatbuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr8712106751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása