Tudatbúvár

Álhírfolyami veszélyek

Avagy a híróceán (tudatos) szennyezése

2017. augusztus 21. - Képes Tamás

alhir.jpg

Olvasási idő: ~ 15perc

Egy ideje bizony kikívánkozik belőlem egy reakció, mert egyre nagyobb mértékben veszélyezteti ez az „új” jelenség a tudat tisztaságát, világosságát, és ezzel egyetemben a valóságunkat is. Az álhírekről szeretnék ma beszélni és ezzel egyben a hírmegosztásban foglalt FELELŐSSÉGünkről, amiről nagyon sokan elfeledkeznek, még magukat ébredtnek vagy ébredőnek tartó lelkek is. Megtehetném persze, hogy egyik fülemen be, a másikon ki, ahogy teszem ezt általában az álterror és megrendezett tömeges tudati és érzelmi manipulátor események kapcsán, melyek ugyancsak elharapóztak az elmúlt években. Nyilván, hiszen valamiért minden évszázad elején kellett egy „keresztrefeszítés”, hogy elkussoljon, megrettenjen és egyben... MEGREKEDJEN az emberfia, ha netán már kiutat látna a földi tébolydából.

Hadd emlékeztesselek ezúttal szeretettel az álhírfolyam veszélyeire abban bízva, hogy eljut üzenetem sokakhoz és megfontolás tárgyát képezik majd gondolataim.

Ma már számos blog, honlap, portál és ki tudja mi épül kizárólag vagy főként HAMIS azaz ÁL hírekre. Ennek az az egyik oka nyilván, hogy az emberek rendkívüli módon MEGTÉVESZTHETŐEK, és mindenféle szenzáció érdekli őket, hiszen nagyon kíváncsi természetűek általában. Mi sem könnyebb hát, mint létrehozni egy felületet annak, amit majd „lelkes” vagy épp pont „lelketlen” egyedek a lehető legképtelenebb hírekkel és zagyvaságokkal töltenek majd meg. Mindezt a várt óriási látogatottság miatt, ami nyilván sokszor anyagiakban is megnyilvánul (pl.: reklámbevételek), de ne legyünk ennyire szűklátókörűek. Meg kell látni emögött az egyértelmű híróceán szennyezési kampányt is.

Ismerős még a kifejezés: „tű a szénakazalban”? Ha két szál szalma között lenne a tű, vajon nem lenne-e egyszerű kiszúrni és tudni, hogy na bizony, hát AZ a tű? Ehhez nem kell ismét PhD meg diploma, hogy az ember megértse a szándékos, tudatos és aljas célú HÍGÍTÁS lényegét, amit előszeretettel alkalmaztak az elmúlt évezredekben a népek, nemzetek KORCSosítására is, csak legfeljebb annyira a fű alatt csinálták, hogy az Aranybulla óta fel sem tűnt az embereknek, hogy mi folyik itt. Bár Petőfiék úgy 170 éve még föleszméltek ebből a rémálomból, ahogy a kígyó népe bekebelezni látszott a magyar népet és eszmét, forradalmuk lényegét sajnos a mai napig csak néhányan értették meg. Mármint azt, hogy MI és KI ellen igyekeztek szavukat fölemelni és hazájukat életük árán is megvédeni.

Szóval, HÍGÍTÁS. Nos, mi lenne vajon ma a világon, ha az internet robbanásszerű elterjedésével egyidőben minden megjelenő hír, tudásanyag, dokumentum KIZÁRÓLAG A TEREMTÉS FORRÁSÁNAK IGAZSÁGÁT igazolnák, és kizárólag jó szándékkal, SZÍVből, tudati világossággal megáldott lelkek által kerülnének fel? Szerinted az elmúlt két évtizedben milyen szintű átalakulások lettek volna a világban? Mert szerintem olyanok, amilyeneket 2000 éve nem látott az emberfia. Mivel ezt nyilván előre láthatták a tébolyda irányítói, hát nem voltak rest hazug médiájukat is bevonva, ügynökeik, képzett vagy épp félrevezetett trolljaik segítségével azon igyekezni, hogy minél jobban és minél szélesebb körben TELESZEMETELJÉK az internetet, hogy bizony az a metafizikai „szénakazal” a lehető legátláthatatlanabb legyen, és a „tű” avagy az IGAZSÁG a lehető legkisebb százalékban lehessen ennek köszönhetően jelen.

alhir3.jpg

Ez gondolom eddig teljesen tiszta és tényleg nem kell más ezen gondolatok felfogásához a józan paraszti észen kívül. Többször írtam már arról a Facebookon is, hogy az interneten található információk 99%-a vagy hazugság vagy szándékos torzítás, azaz HAMIS. Ezek az álhírek, és hamis információk természetesen egyfajta mézesmadzagként lógnak az információra kiéheztetett emberek orra előtt és úgy menetelnek be egy-egy ilyen sötét labirintusba, mintha kötelező lenne. Aztán éveket, évtizedeket eltöltenek azzal, hogy lapos Földdel, reptiliánokkal, szabadkőművesekkel, ufókkal, összeesküvésekkel, vatikánnal, jezsuitákkal, és persze az emberiség minden szenvedéséért okolható zsidó-kérdésbe ássák magukat és válnak ezen tudati börtöncellák „szakértőivé” és önjelölt szószólójává. Persze az elme, az egó ravasz, és megmagyarázza, hogy ez mennyire fontos dolog számukra, mert az emberiség sorsa múlik rajta és hirtelen még küldetés tudat is lesz belőle.

Az elmúlt 9 évem során, ahogy a „Mi a jó büdös franc folyik itt a Földön?” című metafizikai filmben elkezdtem „játszani”, természetesen én magam is megéltem ezeket, átmentem ezeken a szakaszokon, cellákon. De sosem volt igazán „maradásom”, mert nem elégítettek ki valójában, és észre kellett vennem, hogy NEM, HOGY JOBB NEM LETT A VILÁG, DE SOKKAL ROSSZABB! Ez azért elgondolkodtatott.

alhir5.jpg

Kezdtem úgy érezni, hogy ez valamiféle SZÁNDÉKOS és AL(világi)JAS trükk, csapda, hogy az arra fogékony lelkeket tőrbecsalják. Hiszen ha egy-egy ilyen területbe éveket, évtizedeket fektet valaki, akkor KI A CSUDA FOGJA MEGVÁLTOZTATNI A VILÁGOT? A 90% követő típusú ember? Netán a 9% ébredésre alkalmas, de megtéveszthető lélek? Vagy talán a 0,9%, aki nem győzi a másik 99,9%-ot meggyőzni arról, hogy itt valami kurv@ra nem stimmel a Földön? (Már elnézést a vulgaritásért.) Ezek bizonyos értelemben mind felesleges harcok, amiket nem lehet igazából megnyerni. És tudják ezt azok is, akik generálják mindezt.

Kapásból tudnék legalább egy tucat olyan magyar weboldalt említeni, melyek TUDATI MÉRGEZÉS, SZENNYEZÉS szerepet töltenek be, de ennek ellenére sorra látom a Facebook falamon megjelenni posztjaikat. Jó ideig nem reagáltam ezekre külön posztban, mert bíztam abban, hogy az olykor odaszúrt szarkasztikus vagy felrázós hozzászólásom talán jobb belátásra téríti az embereket és lekattannak a hamis forrásokról. De nem. Egyre több ilyen szenny jelenik meg a Facebookon és az interneten. Ez bizony csak akkor lehet, ha VAN RÁ IGÉNY, hiszen a megtévesztés mesterei csak akkor tudnak hatást, befolyást elérni...

HA VAN KÖZÖNSÉGÜK!

Ha elvonul a tömeg, mert nem kíváncsi az „előadásra”, akkor sem esik ám kétsége a sötétség, hanem ÚJABB SZÍNPAD UTÁN NÉZ. És akár hiszed, akár nem... TALÁLNI FOG VÉGTELEN TÁRHÁZÁBÓL egy újabb csapdát a megtéveszthetők számára.

Sorra látom a „megmagyarázhatatlan égi jelenség” videókat, fotókat, mint valami óriási szenzációt terjedni, és nem értik meg az emberek, hogy egy olyan korban, amiben most élünk, amikor egy Csillagok Háborúja, az Alien sorozat, a Jupiter Felemelkedése, a Valerian, a Galaxis Őrzői és egyéb csúcs technológiával készített filmeket élvezhetünk akár 3D-ben is...

EL LEHET HINNI BÁRMIT IS A NASA-NAK, A YOUTUBE VIDEÓKNAK, FOTÓKNAK?

alhir4.jpg

És ezzel NEM azt vonom kétségbe, hogy bizonyos jelenségek, esetleg űrhajók léteznek-e, de könyörgöm, vegyük már észre, hogy az ÁLHÍREK terjesztésével MELYIK OLDALT szolgáljuk! Milyen egyszerű arra a „Share” vagy „Megosztás” gombra rákattintani, ugye? De bárki is belegondol egy pillanatra, hogy MIT MŰVEL EZZEL?

HOL VAN A HÍREK MEGOSZTÁSÁNAK FELELŐSSÉGE?

Mit teremt az ember vajon azzal, ha a hamisságot terjeszti akár tudatlanul, akár szándékosan? Szerinted NEM A HÍRÓCEÁNT, A KOLLEKTÍV TUDATOT SZENNYEZI? Nem válik talán részévé, BŰNTÁRSSÁ ebben az aljas globális tervben? És most nem ujjal akarok mutogatni, hiszen mindez RÁM épp úgy vonatkozik!

MIÉRT NEM ELLENŐRZÖD TÖBBSZÖRÖSEN A HÍR FORRÁSÁT, EREDETÉT, IGAZSÁGÁT MIELŐTT TOVÁBBADNÁD?

Ez kizárólag a TE FELELŐSSÉGED! RAJTAD ÁLL! Megállíthatnád a foslavinát, az álhírfolyamot, illetve lassíthatnád terjedését azáltal, hogy vagy az „igazak csöndjével” élve (erről fogok hamarosan poszttal jelentkezni) az egyik füleden be, a másikon ki, vagy felhívod a megtéveszthető sokaság figyelmét arra, hogy KIZÁRÓLAG ELLENŐRZÖTT HÍREKET ADJANAK TOVÁBB.

Olyan videókat, képeket és cikkeket látok folyton, amiket egy óvodás kamunak hinne. Mi folyik itt emberek? Tényleg ennyire vak az ember? Tényleg elhiszed, hogy ilyen könnyen megtéveszthető emberek majd itt labdába rúgnak a világ illúCIONistáival szemben? Egy olyan erővel szemben, ami évezredek óta építi hatalmát és téveszti meg nem csupán az emberi lények milliárdjait? Akkor sajnálom, hogy most felrázlak ebből az álomból, de szerintem eltájoltad magad. Tudom, lehet, hogy most szigorúan és bántóan hangzanak szavaim. Tudd, hogy szeretettel szólok hozzád. Nem ítéllek, csak szeretném, ha látnád, mi folyik itt és elgondolkodnál azon, hogy vajon te hogyan állsz ehhez a dologhoz, az álhírekhez. Mindannyian szembe kell nézzünk ezzel, ha egy tiszta és tudatos világban szeretnénk felébredni egy szép napon.

Hidd el, velem is előfordult olykor, hogy olyan hírre repültem rá, amit nem ellenőriztem csak azért, mert elvileg hiteles forrásból származott. Azóta megtanultam a leckét. Ezért is emelek most szót a TISZTA ÉS VILÁGOS TUDAT, A TISZTA ÉS ÁTTEKINTHETŐ HÍRÓCEÁN MELLETT!

alhir6.jpg

Számos igazság keresőt, aki csak most ébredezne EL FOG TÉRÍTENI ez a sok szenny és mocsok, ami az álhírek által napvilágot lát az interneten. Ha téged tényleg az igazság érdekel és NEM a szenzációs hamisság, a KÁPRÁZAT, akkor igenis kutyakötelességed utánajárni, hogy mi az alapja az adott hírnek, információnak, azaz valós-e egyáltalán. Lehet, hogy 10 perc, lehet, hogy 1 óra utánajárásba, kutatásba kerülne, MERT MA MÁR ANNYIRA TELE VAN HAZUGSÁGGAL SZENNYEZVE AZ INTERNET.

Belegondoltál már például abba, hogy az egyre növekvő számú felhívások, körözések, és egyes személyek fotóival ellátott posztok, melyek valamilyen bűntényről, állítólagos aljas tettről szólnak, lehet, hogy NEM MIND IGAZAK? És akkor most nagyon finoman fogalmaztam. Nyilván óriási fegyver a Facebook, hiszen, ahogy a „KÖR” című filmből is kitűnt, bizonyos bűnözőket akár néhány perc alatt le lehet(ne) buktatni, mert már annyi ember él virtuális életet a mobil technológiának köszönhetően. Igen, ez bizonyára egy fantasztikus eszköz erre is. De a másik oldalát miért nem látja az ember, a visszaélést? Mi van, ha egy napon a te fotódat kezdik terjeszteni valami álhírrel, bűnténnyel kapcsolatban? Emberek ezrei, milliói fognak súlyos negatív energiákkal (gondolati, érzelmi) bombázni. Fel vagy rá készülve? És szerinted azok, akik esetleg valaki(k)nek valamiért szemet szúrnak és aljas húzásként álhíreket terjesztenek róluk? Mi van, ha egy napon majd az én képemet látod és valaki azt állítja, hogy én ezt meg azt tettem? Egyből készpénznek veszed, mert állítólag a rendőrség köröz?

NEM NÉZNÉL UTÁNA, HOGY VAN-E ALAPJA?

Azonnalítélő bíróságot játszik az ember látatlanul, ismeretlenül a Facebook álarca mögül? Érzelmeket, gondolatokat generál egy ismeretlen ember felé, akiről azt se tudja, hogy valójában megtette-e, amit valaki állít? Ez szerinted nem energia ELTÉRÍTÉS ÉS VÁMPIRIZMUS ismételten?

HOVÁ LETT A VILÁG?

Hát én megteszem akkor ma, amit megkövetel Forrásom, és MEGÁLLJT PARANCSOLOK AZ ÁLHÍRFOLYAMNAK! Mert ELÉG VOLT A SZENNYEZÉSBŐL!

Amennyiben tiszteled önmagad, Szellemed, Forrásod, az ÉLETET, akkor arra kérlek, hogy ezentúl kizárólag akkor adj tovább bármilyen hírt is, ha MEGBIZONYOSODTÁL ANNAK IGAZSÁG TARTALMÁRÓL!

ÁLLÍTSUK MEG EGYÜTT A HÍRÓCEÁN SZENNYEZÉST!

Persze csak akkor, ha TE IS ÍGY GONDOLOD, ha TE IS ELFOGADOD a fenti érvelésemet. Ugyanis NEM nekem kell megfelelned, hanem saját MAGod előtt.

Szeretném itt a végén hangsúlyozni a félreértések elkerülése végett, hogy NEM azt mondom, hogy a lapos Föld elmélet, az összeesküvések, az égi jelenségek mind álhír vagy hazugság! Csupán azt szerettem volna kifejezésre juttatni, hogy vállaljunk MIND felelősséget az általunk közzétett gondolatokért, képekért, videókért, és bármilyen információért. Kutass, ásd bele magad egy témába, ha érdekel, de ne hagyatkozz kizárólag mások szavára akármekkora guruk is, és ne legyen számodra senki más mérvadó; még az sem, amit itt elmondtam. Magyarul, tégy legjobb belátásod szerint.

Légy észnél, légy ÉBER!

Szeretettel,

Képes Tamás (Inspirátor)

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatbuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr8412765784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása