Tudatbúvár

A "Globális Szivacs" szindróma

Avagy jobban tenné mindenki, ha a saját portáján söpörne

2017. március 06. - Képes Tamás

globilizacio.jpg

Olvasási idő: ~ 15perc

Ma egy olyan témával szeretnélek picit elgondolkodtatni, amely talán mindnyájunkat érint valamilyen szinten. Hogyan is ne érinthetne, hiszen a médiának, az internetnek, a technológiának köszönhetően ma már szinte az egész világban zajló események egy egér-kattintásnyira vannak tőlünk és attól, hogy kéretlenül is behatoljanak tudatunkba... és nem száz meg ezer kilométerekre. Viszont egyre mélyebben és tisztábban felismerve, megértve a valóság teremtését, a Világtükröt és az ember helyét ebben a rendszerben, úgy éreztem, ismét fontos írnom arról, hogy miért kéne mindenkinek a saját portáján söpörnie. Természetesen, ezúttal sem kell egyetértened, hiszen olyan színben látod a világot, ahogy neked tetszik. Érdekességként osztom meg csupán gondolataimat e témában.

Úgy vélem, hogy az elmúlt századok nagyon megviselték az ember, a közösségek, a népek tudatát, Szellemét, ami elvesztett gyökerekhez, és egyéb korcsosulásokhoz vezetett. Ma már a tudati sötétség által teremtett KAPtár(ak) hű követői beékelődtek a Föld legtöbb nemzetébe, hogy ott több téren is korcsosulást, bomlasztást, gyökértelenítést végezzenek, mint például a nyelv (ami a Szellem szent kifejezésmódja), kultúra, hagyományok, irodalom, jogalkotás, kormányzás, politika, oktatás, honvédelem és még sorolhatnám. A lényeg, hogy a "kór" több palásttal fedi el magát, azaz több színben is jelen van egy-egy nép EGYségén belül. Nekik EZ a dolguk, és nem tesznek mást, mint a dolgukat... egy eszmerendszer kiválasztott megnyilvánítói ők.

Vannak például azok, akik évezredes (kőkorszaki) tudati programokat tartanak fenn és adják át belterjesen kordában tartott utódaiknak már kiskoruktól kezdve, ezáltal szinte teljesen elkülönülve az emberektől, mintha nem is ide valósiak volnának. Aztán van az a típusuk, akik ezeket a hagyományokat csak memóriában őrzik, de életük inkább világinak mondható, és különböző fontos pozíciókat foglalnak el a médiában, kormányzásban, tanácsadásban, bankrendszerben, törvénykezésben, és a többi kulcshelyen. És van persze az a típusuk, akik már neveik révén sem igazán azonosíthatóak, külső jegyeiket is lassan elhagyják, mert folyamatosan hígulnak, hígítják a célnép génállományát, azaz felüti a "Gaz" a fejét az "Igazak" között egyre nagyobb mértékben, hogy elszívják az életenergiát a kalásztól, és a gyom legyen uralmon. Ez megy már évszázadok, évezredek óta.

Megfigyelhető ez a tudati bomlasztás az egész világon ma már, hiszen áttétesen terjedt a "kór" évszázadok alatt. Azt gondolod, hogy például Magyarországon 9 millió magyar él, és csodálkozol, hogy miért tudják bizonyos "idegenek" kisemmizni, elcsalni, szétlopni, fű alatt gyarmatosítani a hazádat. Szerintem például azért, mert NINCS 9 millió magyar a hazában, de legfőképp a MAGYAR csoportSzellemet NEM alkotja, NEM élteti 9 millió lélek. Egyszer azt hallottam, hogy csupán néhány 10 ezer(!) igaz magyar gyökerekkel, lélekkel és szellemmel rendelkező ember van Magyarországon. Ezt nem tudom megerősíteni, de az tény, hogy nem milliókról beszélünk, ha a Magyar Szellem Egységéről van szó. A többi mind más hitű, felhígult, gyökértelen, idegen-lelkű ember, akik vagy tudatosan, vagy tudtuk nélkül cincálják szét a Magyar Szellemet.

Csodálkozol, hogy ekkora a széthúzás? Hogy nincs EGYség? Hát honnan lenne? Hol az a Szent Eszme, melyet Szentkoronának nevezünk, és ami alá az egész Kárpátok különféle népei beálltak egykor? Hol vannak hű alattvalói, követői e Szent KAPtárnak? Gyakorlatilag 9 millió ember lakik a hazában, akik vagy nemtörődömségük, vagy érdektelenségük, vagy identitászavaruk, vagy bármi más miatt egyszerűen züllesztik a csoportSzellemet. Persze ehhez hozzátartozik a háttérben "láthatatlanul" végzett lázas munka is, ami pontosan ezt célozta meg évszázadokkal ezelőtt; de van annak már ezer éve is.

Igazából nem is tudom, miért jött most ez elő belőlem, mert nem erről szándékoztam írni, mégis, ahogy a világra néztem lelki szemeimmel és a korcsosulásra gondoltam, hirtelen ezek a gondolatok törtek fel bennem. Igen, valóban látható ez a fajta tudati szétzüllés és züllesztés. Az egyes népek természetesen megfelelnek egy-egy SZERVnek, RENDszernek, EGYségnek, mint például az emberi test szervei. Mi történik, ha egyetlen szervben is megindul valamiféle bomlás, ha élet- és szervidegen programok avagy azok megnyilvánítói hatolnak be egy SZERVbe, és a sejtek elkezdenek másképp viselkedni emiatt, mint az istenadta feladatuk? Mi történik, ha elkezdenek "gyökértelenedni", nem tudva, hogy mi is a dolguk az EGYségben, és mennek a "saját fejük után"?

szeteses.jpg

MŰKÖDHET EGY ILYEN SZERV? EGÉSZSÉGES MARADHAT? EGYSÉGES MARADHAT?

Nem hinném. És ugyanez történik az emberek, népcsoportok esetében is, ez a fajta tudatlanságból (vagy épp tudatosan) elkövetett széthúzás, bomlasztás. Ennek az eredménye természetesen egy megosztott társadalom lesz, melyet úgy rángathatnak a vezetői, ahogy csak akarnak, hiszen semmiféle erőteljes összefogás nem fenyegeti őket, ha "jól" teszik dolgukat. Világ szinten pedig egy óriási katasztrófa előszele csapja meg az emberek arcát, de kérdés, hogy ettől felébrednek-e végre.

Tegyük fel, hogy így néz most ki a mi kis földi holografikus filmünk: egyéni, közösségi, nemzeti és globális szétesés, bomlás, tudati lezüllés (legalábbis nagy százalékban). Nem egy szép látvány, sőt. Főleg annak, aki viszonylag ébredt és viszonylag tisztán látja a dolgokat. És nem csupán lokálisan a falujában, városában, megyéjében, hazájában, hanem földrészeket és az egész Föld nevű "teremtészeti terepasztalt" tekintve. Akkor most térjünk rá a "Globális Szivacs" szindrómára, hogy érthetőbb legyen, miért mondom azt, hogy mindenkinek a saját portáján kéne söpörnie.

Amennyiben az emberi test egy szervében, vagy egy lokalizált területén valamilyen elváltozás történik (azaz egyes sejtekbe letükröződik az ember gondolatainak és érzelmeinek következménye, és beindul a széthúzás, bomlás, "parancsmegtagadás"), az szimbolikusan és az analógia univerzális nyelvezete, rendszere értelmében történik, és azért OTT és AZOKKAL A SEJTEKKEL, mert ŐK AZ ADOTT PROBLÉMA MEGNYILVÁNÍTÓ KÖZEGE!

Tehát ha nekem a haraggal, dühvel, méreggel van problémám, mondjuk magamba tartom és soha nem fejezem ki mások iránt, vagy ha kifejezem és azt valami nagyon alpári és ártó módon teszem a másik felé, nem törődve, hogy micsoda lelki és szellemi károkat okozhatok a másiknak, de valójában ÖNmagamnak, akkor nyilván a máj területén lesz egy idő után valami elváltozás, probléma, hiszen az a szerv tartozik ezen metafizikai "témákhoz", oda tükröződnek le, mint egyfajta "kijelző" rendszerbe.

Ha mondjuk a tüdő, vagy a vese EGYségébe tartozó sejtek valamilyen módon ÁTVENNÉK, a máj EGYségében történő változásokat, torzulásokat, akkor kialakulna az, amit az ORVosok "áttétnek" titulálnak. Hogy mi köze ennek az egésznek a globalizációhoz, a technológiához, és a "porta söpréséhez"?

Kíváncsi lennék egy olyan valós tanulmányra, ami kimutatná, hogy például ezer évvel ezelőtt hányan betegedtek meg áttétesen, azaz, hogy több szervre is kiterjedt ugyanaz a betegség (pl. rák). Érdekes lenne azt találni, hogy ilyen nem létezett, és csak a 19-20. században ütötte fel a fejét. Nem mondom, hogy így volt, de nekem gyanús. Elmondom, miért.

Szerinted például 500 évvel ezelőtt mennyi külső inger ért egy embert? Mennyi hírt kapott akár csak hallomásból olyan területekről, melyek NEM A KÖZVETLEN KÖRNYEZETÉBŐL, EGYSÉGÉBŐL származtak, melyeknek ő SZERVES RÉSZE? Tudod, szerintem ez itt a kulcs... SZERVES RÉSZE. Ha valaki egy alföldi tanyán él, vajon mi köze neki közvetlenül ahhoz, hogy mi zajlik a fővárosban, vagy egy másik országban??? És akkor vajon mi a csudáért kéne vele foglalkoznia, mérgelődni rajta, részvéttel és egyéb negatív érzelmekkel, gondolatokkal fertőznie saját "portáját", valóságát? Ezért tud nagyon megtévesztő és akár káros is lenni az a spiri szlogen, hogy "mind egyek vagyunk". Igen, persze, EGYek vagyunk... valahol... de nem mindegy, hogy milyen szintről nézzük a dolgokat és az hogyan befolyásolja azokat a szinteket, ahol pont el vagyunk különülve, mivel más és más a "feladatunk", tapasztalásunk.

Hiszen, ha az adott egyénnek köze lenne azokhoz a dolgokhoz, amiket NEM KÖZVETLENÜL él meg, ha őt személyesen érintenék, ha az ő tükre lenne, akkor VELE TÖRTÉNNE MEG! Akár a földrengés, repülőgép katasztrófa, cunami, tornádó, lavina, terrortámadás, családi tragédia és a többi.

Ez az egész "Globális Szivacs" szindróma egyébként szerintem onnan ered, hogy az emberek elfeledkeztek arról, hogy minek a szerves részei. Elsősorban önmaguké, tehát a saját gondolataikért, érzelmeikért és ezeknek az egyedi és közvetlen környezetre ható valóságukért felelősek, majd másodsorban a családjukért, mint következő EGYségért. Aztán a családjuk egy helyi közösség része, egy falu, városrész, város, majd egy egész ország és a többi. Így alkotunk ugye egy-egy SZERVet és vagyunk annak SZERVes részei különböző szinteken, különféle alszerveződésekben.

Na, de könyörgöm. Ha végre megértettem, hogy a problémák, azaz a Világtükörnek mutatott gondolati-érzelmi hozzáállásunk, mely azokra tükröződik vissza, akik egy bizonyos területen éltetik e gondolatokat, érzelmeket, AZOKRA VONATKOZNAK, AKIK A MAGUKBAN MEGTEREMTETT ÖN- ÉS VILÁGKÉPET kivetítették, akkor picit most gondolkodjunk el ezen, és sepregessünk egyet a saját portánkon.

Más szóval, minden területnek, szerveződésnek, EGYségnek megvannak a maga KAPtárjai, Szellemei, azaz Tudati Egységei, melyek az ahhoz csatolt és kötődő embereken keresztül fejlődnek, léteznek, nyilvánulnak meg és tükrözik vissza azon emberek tudatalatti programjait, élethez, a világhoz és Önmagukhoz való hozzáállásukat, attitűdjüket, gondolkodásmódjukat, hitrendszereiket. Miért kéne bárkinek is átvennie, szivacsként tudatába, valóságába szippantania egy másik egységhez tartozó problémát, amit az ott élő és odatartozó "sejtek", emberek teremtettek, vonzottak be tudatszintjüknek és "hibás" életfelfogásuknak tükörképeként?

atvesz.jpg

Vagy szerinted véletlen az, hogy a híradókban, az újságokban, az interneten, facebookon és mindenhol ma már egyfolytában olyan problémákról, tragédiákról, ellehetetlenültnek látszó helyzetekről, pusztulásról, pusztításról, katasztrófákról hallasz, amik elviszik fókuszodat, figyelmedet a BENTről a KINTre, és kívül helyezik SAJÁT EGYSÉGEDből, melynek te valójában a SZERVES RÉSZE vagy?

Nem azt mondom ezzel, hogy érzéketlennek vagy empátiamentesnek kell lenni embertársaink iránt, akik más (táj)EGYségekben, SZERVekben, illetve más országokban, más kontinenseken élnek. De jegyezzük már meg egyszer s mindenkorra, hogy AHOL A FIGYELEM, ODA ÁRAMLIK A TEREMTŐ ENERGIA!

NEM az számít, hogy MIT gondolok valamiről, pozitívan vagy negatívan érzek valami iránt, hanem a TÁRGY, azaz, hogy MIN rugózik az elmém, a figyelmem. Az ember hajlamos sajnos azzal foglalkozni és lekötni agyát, hogy mi NEM tetszik neki, mit NEM szeret, miről NEM akar hallani se, mitől RETTEG, mit akar ELKERÜLNI, mi a PROBLÉMÁJA, mitől TART... de ebből a Világtükör, a végtelen potenciált rejtő Tudati Mátrix csupán azt tükrözi vissza, ami mindezen gondolataink, érzelmeink TÁRGYA, a "MI"-t.

Ideje lenne saját portánkat megtisztítani, saját tudati szennyünktől, ami az évek, évtizedek vagy akár generációk alatt gyülemlett fel, hibás beidegződéseinktől, programjainktól, melyek ebben a bizonyos tartományba rekesztettek meg bennünket, és nem engedték valós felemelkedésünket, EGYségbe RENDeződésünket semmilyen szinten. Törődjünk a MAGunk dolgával, hogy olyan valóság részesei lehessünk, mely kizárólag saját belsőnket tükrözi és nem a "mesterségesen" gerjesztett és MAGunkba szivacsként szippantott külső ingerek gondolati és érzelmi szennyét.

Hiszen ott lakozik benned a Világmindenség legnagyobb csodája, a Teremtői KÉPmás! Szerinted azért létezel hát, hogy a (szándékosan) generált és (tudatosan vagy tudatlanságban) torzított körülmények áldozata, elszenvedője legyél, mert elrejtették előled a leglényegesebb tükör törvényt, vagy inkább a körülmények tudatos társteremtője szeretnél lenni? Mindkettő választás elérhető és megvalósítható. Csakis rajtad múlik!

Szerintem EZ az út, a mód, a kulcs ahhoz, hogy a padlóról felálljunk, akár egyénként, akár nagyobb EGYségenként, nemzetként.

Bízom benne, hogy gondolataim, elmélkedésem segítenek téged is a tisztábban látásban, és sikerül magodban rendet teremteni, hogy a Világtükör olyan valóságot tükrözzön számodra vissza, amiben gyönyörködhetsz és élvezettel nézel bele. E tükör működéséről a közel jövőben még szándékozom bővebben írni, mert kulcs lehet életünk megváltoztatásához, valóságunk tudatos és sikeres befolyásolásához. Valójában a legfőbb puzzle darabka lehet világunk megértéséhez, ahogy most látom.

Szívből jövő szeretettel,

Képes Tamás (Inspirátor)

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatbuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr2812316525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása