Tudatbúvár

RENDSZER kontra Rend(etlen)Sz@r

Avagy őszintén a migránsválságról

2017. július 25. - Képes Tamás

rendszer5.jpg

Olvasási idő: ~ 11perc

Azt hiszem ideje odacsapnom a metafizikai asztalra egy akkorát, hogy beleremegjen Európa és a többi világrész is. Ideje beleüvöltenem az éterbe, hogy omoljanak a falak, hátha lesz még épelméjű ember, akire hatnak az igaz szavak, a tiszta tudat. Az elmúlt évtizedek legjobban megosztó történéséről van szó, ami több ezer éves törtÉNelemnek, de akár a teljes emberi „civilizációnak” vethet hamarosan véget, ha nem tér észhez az európai ember. Sokáig vonakodtam, hogy megszólaljak az úgy nevezett „migránsválság” ügyben, mert a tudatlan majomember „természetes” kiszűrésének is felfoghatom bármennyire is mesterségesen gerjesztett kontinens méretű bomlasztásról, pusztításról van is szó. Melegen ajánlom gondolati folyamomat azoknak, akik józan paraszti ésszel vannak megáldva és szeretnek gondolkodni.

Nem kívánom túlbonyolítani és részletekben elvesző labirintust kovácsolni tudatod számára. Az igazság mindig rendkívül egyszerű. Ezért igyekszem a fizikai sík szavai, avagy a Szent MAGár nyelv, mint Isteni Kódex által átadni az e témában bennem felmerülő gondolatokat. Fogadd kérlek szeretettel tűzben fogant elmélkedésemet.

Úgy gondolom, hogy létezik jó pár szemszög, amiből ezt a „válságot” vizsgálni lehet, ha most eltekintek attól, hogy minden egyes ember külön szemszög LEHETNE valójában, de a megtévesztettség miatt hamis irányzatok, eszmék zászlajai alá állnak be legtöbben, tehát egy adott szemszöget képviselnek, ami nem is a sajátjuk valójában. És ha már a MAGár nyelvet említettem és annak Szentségét... nézzük már meg egy pillanatra a „MEGTÉVESZTETT” szót picit közelebbről, mert azonnal szöget ütött a fejemben, ahogy leírtam és magomban kiejtettem.

Így tudom felbontani a szót a bennem megjelenő EREDete szerint:

Meg+Té+Vesztett

Meg: egy szándékos cselekvést jelöl, ami által a Té Vesztés beáll

Té vagy T, azaz Tau: az Isteni tudás földre hozatala. Hát nézd meg magát a „T” betűt. Ha picit is jártas vagy a szimbolisztikában, vagy a józan eszed használod, láthatod, hogy a betű teteje (a horizontális vonal) a felső létsíkot szimbolizálja, avagy az Isteni szférát, az Eget, míg a vertikális vonal az összeköttetést jelöli a felső létsíkkal, azaz az Isteni tudás lehozását a földre, az emberi létbe. (Nem véletlen a TaMás vagy TauMás név sem természetesen.) Jó esetben ez a kommunikáció a két létsík között kétirányú, ugye.

Vesztett, veszített: ezt talán nem kell magyarázni.

Magyarul, a Té Vesztés azt jelenti e tekintetben számomra, hogy ELVÉSZ A KAPCSOLAT AZ ISTENI SZFÉRÁVAL, azaz az evilági megnyilvánulás (legyen az egy ember, nép, kontinens) „leszakad” Teremtő Forrásáról. Mi történik vajon azzal a sejttel egy testben, avagy egy RENDszerben, ami elveszíti ezt a fajta kapcsot, kapcsolatot az őt irányító információs mezővel? Szerintem bomlásnak és pusztulásnak indul, hiszen elveszíti gyökereit, elfeledi EREDeti feladatát, funkcióját és enyészetnek indul.

SZERINTED MIÉRT LENNE EZ MÁSKÉNT AZ EMBERREL, HA TÉ-VESZTETT ÁLLAPOTBA KERÜL?

Hogy miért annyira fontos kiemelnem ezt az egyetlen szót? Mert ez a szó és eredet értelme ma minden probléma gyökERE a Földön véleményem szerint. Hiszen csak azt lehet megTÉveszteni, akinek gyenge a kapcsolata önmagjával, Forrásával, a Teremtéssel. És bizony Európában van pár százmillió ilyen lény. Csoda hát, hogy hol tartunk és hová megyünk?

Mennyi idő alatt züllene szét egy hangyaboly, ha az egyes szolgalelkű hangyák energetikai kötődése megszűnne a királynővel? Milyen információk mentén végezné tevékenységét? Nem lehet, hogy hiphop szétszaladnának az erdőben és egyesével pusztulnának el, halálra ítélve a bolyt és a királynőt is egyaránt? Szerinted miért van az, hogy MINDEN EGYES HANGYA letapogatja a másikat, akivel találkozik, hogy FELISMERJE AZ IDEGEN bolyból származó?

KÜLÖNBEN HOGYAN VÉDHETNÉK MEG A RENDSZERÜKET?

rendszer4.jpg

A RENDet szerintem akkor lehet fenntartani, ha az adott tudati EGYség, mely RENDszert alkot ZÁRT vagy SZIGORÚAN ELLENŐRZÖTT. Ilyen RENDszer például a MAG és a tojás is. Mint azt már jó néhányszor említettem, az Élet mágiájához, avagy a Teremtéshez szorosan kapcsolódik a klauzúra (avagy bezártság). Hiszen kizárólag így lehet elérni, hogy valami életképes szülessen, legyen szó egy emberről (anyaméh klauzúrája), bármi más élőlényről, vagy éppen egy kitűzött célról. Amint eláruljuk célunkat, vágyunkat valakinek, érdekesmód van, hogy azonnal el is illan és nem fog megtörténni, azaz meghiúsul. Vajon miért?

TALÁN MERT MEGBONTJUK A KLAUZÚRÁT???

rendszer.jpg

Amint a RENDszer védőburkán rés képződik, olyan elemek (emberek, ideák, eszmék, „tudati vírusok”) kerülhetnek a RENDszerbe, melyek ATTÓL IDEGENEK. Magyarul, az adott RENDszer ÉLETÉT, FENNMARADÁSÁT VESZÉLYEZTETIK. Szerintem ennek felfogásához tényleg nem kell doktori vagy PhD fokozat, de még egyetemi végzettség sem.

Természetesen, amennyiben olyan „elem” jelenik meg egy RENDszerben, ami AZONOSULni tud a RENDszer szabályaival, eszmeiségével, SZELLEMÉVEL, és azt „szolgálja”, élteti gondolkodásában, tetteivel, akkor nem jelent veszélyt a RENDszer számára, mert olyan, mintha a RENDszer egyik eredeti eleme szaporodna, osztódna, továbbvive az EREDetet, a RENDszert fenntartó eszmeiséget.

De mi a helyzet azon elemekkel, melyek MINDEN ÁRON MEGTARTJÁK EREDETÜKET, ÉS ÍGY VANNAK JELEN EGY TŐLÜK IDEGEN RENDSZERBEN? Ugye nem kell túlmagyaráznom, hogy azonnal fellépnek a BOMLÁS, PUSZTULÁS jelei. Ez teljesen logikus. Nyilván nem az a gond, ha egy 10 millió egyedet számláló RENDszerben megjelenik egy vagy kettő idegen RENDszerből érkező egyed. De van az a kritikus IDEGEN tömeg, aminek jelenléte VÉGZETES PUSZTÍTÁST MÉRHET EGY RENDSZERRE.

Nagyon remélem, hogy nem kell magyaráznom, hogy mi az a két fő IDEGEN tömeg a Kárpát-medencében (és egész Európában), melyek KÍGYÓként vannak jelen egy Szent RENDszerben talán egy évezrede és alulról-felülről (ma már) rendkívül látványosan pusztítják a MAGárt.

Létezik olyan RENDszer a földön, amit inkább RENDsz@rnak neveznék, hiszen NEM A SZER ÉLTETI, NEM A SZER ETET VEZÉRLI, hanem pont az ellenkezője, amit SZ@Rként lehetne aposztrofálni. Különösen értelmet kap ez, mivel az „E” a magasabb rezgést, az ÉGI összeköttetést jelöli a „SZER”-ben, míg az „A” az ALvilágot, egy alacsonyabb rezgést a „SZ@R”-ben. Ennek a REND(etlen)Sz@rnak a lényege a SZÁNDÉKOS ÉS AL(világi)JAS BOMLASZTÁS, PUSZTÍTÁS.

rendszer3.jpg

Ez egy ÉLET- és TEREMTÉSellenes MESTERSÉGESEN KREÁLT Rendsz@r, melynek elemei diaszpórában lepték el a világot, mint valami parazita sáskák, és beépülve az egyes országok, népek RENDszerébe kezdték meg évezredes pusztító munkájukat... szépen... csendben... először csak királyi tanácsadókként, kincstárnokként, aztán ezer év múlva az ember csak azt veszi észre, hogy a RENDszer mintha ellene fordulna.

Az a Szent RENDszer, melynek egyedei, elemei, sejtjei az „egy mindenkiért, mindenki egyért” elve alapján tökéletesen működtek, a REND őket szolgálta és viszont. Aztán a kritikus IDEGEN kisebbség ádáz munkája meghozza rothadt gyümölcsét, és több évszázados MEG TÉ VESZTÉSüknek köszönhetően már az egyedek az ellen sem tudnak kellően fellépni, lázadni, hogy az ő SZER ETETett RENDszerük az azt éltetők ellen fordul, és beindul a végzetes pusztulási fázis.

Miután ki lettek az európai nemzetek egyesével „herélve”, gyökértelenítve, elhazudva törtÉNelemüket, irányítva gondolkodásukat (média, oktatás, kormányok), most rájuk lett eresztve a végső sáskajárás, a cián kapszula a migránsok képében... ha eddig nem lett volna egyértelmű ezer év valós törtÉNelemét felfogva, megértve, hogy mi folyik itt, és kik a hunyók, miféle sötét erők munkálkodnak a háttérben (jaj, bocsánat, tudom, itt minden szép és szivárványos egyébként, csak én vagyok negatív, ha nem mosolygok bárgyún a világba, mint valami eszement megTÉvesztett guru). Hát majd most fájdalmas lesz az ébredés, és egyre inkább az lesz, amíg észhez nem tér az ember fia. Nem vészjóslón szeretnék károgni, hanem inkább rácsapni egy akkorát Európa metafizikai asztalára, hogy beleremegjen a föld is, hogy: ÉBRESZTŐ EMBER, HÁT MIT MEG NEM ENGEDSZ!

Lehet itt sajnálni szerencsétlen muszlim családokat, embereket, akik elvileg valamiféle ördögi elnyomás elől menekülnek a saját sátáni Rend(etlen)Sz@rukból egy másikba. De könyörgöm, vegyük már észre, hogy az Európai Unió nevű Rend(etlen)Sz@rt is ugyanaz az „isten” irányítja. Itt már rég nincsenek szuverén államok, Szent RENDszerek, melyek tudatos egyedeket teremtenek, akik aztán fenn tudják tartani a RENDet. Na, jó... valamiért Svájc még mindig virágozni látszik... valakiknek nagyon érdekében áll azt a RENDszert ilyen formában fenntartani. Mindenütt máshol kérem multi-kulti van, és áramlik az IDEGEN eszmeiség minden egykor zárt RENDszerbe... már ha MAGáron kívül volt egyáltalán ilyen.

NEKED NEM BŰZLIK EZ AZ EGÉSZ? NEM BÁNTJA AZ ORRODAT?

rendszer2.jpg

RENDszer vagy Rend(etlen)Sz@r... ÉLET vagy HALÁL... Teremtés vagy Pusztítás. Ennyi a tét... ezt a kettőt kéne már végre felismerni tudni MINDEN MEGNYILVÁNULÁSÁBAN, és akkor még esélye lehet az embernek e földi síkon értelmes életet élni. Ennyi a kulcs szerintem a megoldáshoz és ezt mindenkinek MAGában kell megtenni. Kívánom szívből, hogy így legyen, hogy jelenlétemnek is értelme legyen. A SÁSKÁK, KÍGYÓK IDEJE LEJÁRT!

Bízom benne, hogy neked is leesik, hogy iItt nem valami idegengyűlöletről, vagy gyűlöletkeltésről van szó, hanem az ÉLET, a REND TERMÉSZETES VÉDELMEZÉSÉRŐL, ami az emberiség nagy részében már kihalt, letompult, és átvette helyét a liberális megszállás, sáskajárás és a tudati sötétség által ütött rések az ÉLet védőpajzsán.

Tudom, most fájhat a valóság, mert nem szeret az ember szembenézni vele, és azt képzeli, hogy akkor majd csendben elmúlik. Szerintem meg pont attól lett ilyen pokol a világ, hogy évszázadokig csak néhány lélek mert ezzel a fokú sötétséggel szembenézni, ami az emberiséget megTÉveszti és irányítja, energetikailag kiszipolyozza. Aztán persze azt is gondolhatod, hogy ez mind csupán az én tudatomban megjelenő beteg káprázat, és szerinted a valóság sokkal szebb és jobb, mert te pont elszeparáltan éled meg azt egy burokban. Nem kell egyetérteni velem, és nem is kell úgy hinni, ahogy mondom. De talán gondolkodni még ér. Bízom benne, hogy eljő a nap, amikor minden a helyére kerül, és felragyog az IGAZSÁG, A REND ÉS AZ ÉLET NAPJA az égen... és újból a TUDATos (TudatŐS) Ember veszi át az uralmat a földi valóság felett, hogy Forrása Teremtésének lehessen része, és ne egy szintetikus sötét teremtéshez asszisztáljon tovább.

Szeretettel,

Képes Tamás (Inspirátor)

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatbuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr3612686307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása