Tudatbúvár

Élet-mérgezés

Avagy így ás sírt a TUDOMás

2017. június 16. - Képes Tamás

elet-mergezes.jpg

Olvasási idő: ~ 7perc

Kezdem azzal, hogy nem kívántam ezen az új blogon ilyen témákról írni, de valahogy mégis megszólalt bennem a harang, hogy átadjam neked azt, amire az évek alatt rájöttem. Mégpedig azt, hogy miként folyik a népességcsökkentés, miféle módszerrel betegítik meg az embereket saját maguk által. Kizárólag akkor olvasd tovább posztomat, ha érdekességként, tudati tágítóként, izgalmas felismerésként tudod kezelni, és NEM dühöt, haragot, ítélkezést, gyűlöletet kelt benned. Köszönöm megértésedet!

Ma már tudvalevő, hogy (ÁLLÍTÓLAG!) mérgezett az ivóvizünk, a termőföldek, a boltban vásárolt élelmiszerünk, a ruháink, a levegőnk, és a tudatunk is a média, az iskolák, kormányok és a rendszerhű kollektív programokat magukban futtató embertársaink miatt. Van itt még valami egyáltalán ezen a Föld nevű síkon, ami nem mérgező?

Igen, talán a tiszta tudat.

Hadd mondjam el neked, hogy én mit látok a mai nagy beismerések mögött, és miféle aljas tudati programozásbeli trükköt vélek felfedezni a világban, melynek egyetlen célja az lehet, hogy emberek millióit tegyék el az útból. Tudom, nem éppen felemelő téma, de talán mégis, ha veszed a fáradságot és végigolvasod, hogy megértsd, mire is szeretnék kilyukadni, akkor mégis gyümölccsé válhat benned. Garantálom, hogy világosabb lesz tudatod ettől a kis frissítő tudati csobbanástól.

Nem kívánok részletekbe menni és sorra venni a nagy beismerési dömpinget, meg még ami ezután jön számos nagy cégtől, hogy miféle káros meg rákkeltő anyagokat használtak termékeik előállítása során. A lényeget szeretném elmondani, kiragadva csupán néhány szegmensét a széles palettának.

Először is hadd mondjam el neked, hogy szerintem mi a forgatókönyv lényege, és ez lesz itt ám a kulcs.

Bevezetésre kerül valamilyen termék vagy termékcsalád, legyen az a cigaretta, Johnson & Johnson (baba)ápolási szerek, élelmiszerek, italok és a többi. Bereklámozzák évekig ezeket, hogy minél többen rászokjanak, és vásárolják szépen a termékeket. Ez megfelel a tudatalattiban való végzetes mag elültetésének. Már nem is emlékszel, hogy miért ezt a márkát veszed, de ha boltba mész és meglátod, szinte automatikusan “ez kell”.

Aztán eltelik 10 év, 20 év és elkezdenek egyre nagyobb hangot kapni a megkérdőjelező kutatási eredmények, az agyonreklámozott vagy másként a köztudatba égetett termékek EGÉSZSÉGRE KÁROS mivoltát hangsúlyozó cikkek, riportok. Majd felkerülnek például írott figyelmeztetések (fekete mágia!) a cigarettás dobozokra, mert nem lettek elegen betegek és nem haltak meg elegen attól, hogy be lett jelentve, mennyire káros a dohányzás és tüdőrákot, szívbetegséget, meg ki tudja még mit okoz… állítólag.

De még ez a mágia sem volt elég, mert aki nagy dohányos, az pont nem foglalkozik efféle badarsággal, hogy káros lenne függőségének tárgya. Erre megjelennek később a fényképek, azaz vizuálisan sokkoló képek a dobozokon, amin halott embereket, mindenféle ocsmányságokat láthatunk, amitől a józan eszű embernek felfordul a gyomra.

De csak nem halnak meg elegen, hiszen egyre többen elkezdenek “tudatosan” táplálkozni, abbahagyják a dohányzást, a chips evést, az energiaital fogyasztást és a többi. Mivel ez egy globális kérdés, és nem elég gyors ütemben betegszenek az emberek, nem mennek el elegen erről a síkról, már valami nagyot kell dobni az irányítóknak, mert valamiért nem veszik be az emberek ezt a sok egészségre ÁLLÍTÓLAGOSAN káros mérget, vagy csak legyintenek már. Persze, azért sokan beveszik, tegyük hozzá, és ők sajnos el is mennek innen, mert TUDOMásuk és abba vetett hitük megássa sírjukat.

chemtrail92373983933

Aztán megjelennek az égen az úgynevezett CHEMTRAILek, amiket nehéz lenne összetéveszteni a természetes kondenzcsíkokkal, vagy legalábbis nagyon korlátoltnak és vaknak kell ahhoz lenni. Először senki nem tudja, mik ezek, de előbb-utóbb megjelennek zárt körökben a találgatások és szándékosnak vélt mérgezésről szóló hírek. Aztán az évek során egyre több elmélet és állítólagosan kiszivárgott információ jelenik meg.

A lényeg, hogy a köztudatban még nincs ekkor elültetve semmi, de a tudatalattiban nyilván ott van az információ, hogy évek óta festett az ég. Kizárólag az igazságra éhes szájak tömődnek tele a számos honlapon és fórumon olvasható információkkal először. Aztán egyre több orvosi jelentés is bizonyítani látszik, hogy itt bizony különféle tüdő és légzési megbetegedések vannak egyre nagyobb számban. Erre a köztudatnak is elkezdik csepegtetni a hírt, miszerint méreggel permeteznek minket. Ezt persze úgy is tehetik, hogy nevetségessé teszik a hírt; nem számít, mert a lényeg, hogy a tudatalattiba, a kollektív tudatba szépen lassanként beivódik annak TUDOMása, hogy…

“ami levegőt 10 éve szívok, AZ LEHET, HOGY TELE VOLT MÉREGGEL, és ennek súlyos következményei lesznek, akár bele is lehet majd halni”.

És bele is fognak… sokan… akik elhiszik.

Szerintem egyszerűen erről van szó: évekig beetetnek valamivel, majd utólag mondanak rá valamit, hogy mi az. Ekkor az elmében egy kapcsoló aktiválódik, ami egy ELFOGADOTT VALÓSÁGOT fog beindítani a szervezetre is kihatva. Tehát az elme elhiszi, hogy az a valami, amit évekig az ember fogyasztott vagy szippantott, az tele volt mérgekkel, akkor vajon MIT PROGRAMOZ MAGÁNAK? Milyen rezgésekkel programozza az ember azt a bizonyos 75% vizet a testében? Miféle baktériumokat, kórokozókat fog TEREMTENI saját testében, netán KOLLEKTÍV szinten, amiből majd kialakul egy kamu járvány, ami csupán az erre az újonnan teremtett baktériumra való ráhangolódást és letöltését jelenti az egyén tudatába… ami aztán kezelésbe veszi a test fizikai részét?

Ne érts félre, én nem mondom azt, hogy egészséges dohányozni, vagy chips-et zabálni naponta, vagy chemtrailezett levegő szívni. Nem állítom azt sem, hogy alapból nem ártanak ezek. Sőt azt sem mondom, hogy nincsen nanotechnológia és okos részecskék a chemtrail permetjeiben, amikkel akár a tudatunkra is tudnak központilag hatni, vagy éppen a Nap sugarait szétszórni, nehogy célt érjenek a Földön, és persze még sorolhatnám, hogy mikre lehetne használni... de ha ez mind igaz lenne szerinted, akkor tényleg ennyire nyilvánvalóan csinálnák és nem láthatatlanul inkább?

Azért lássuk már be azt is, hogy NEM minden dohányos a dohányzástól hal meg, sőt, vannak erős dohányosok, akik akár 100 évet is megélnek és ez vonatkozik azokra is, akik keményen piáltak egész életükben. Akkor ők, hogy a csudában tudtak addig élni? Nyilván az is a pakliban van, hogy bármennyire is ránk van erőltetve, hogy mind egyformák és ugyanazok vagyunk, ez egyáltalán nem igaz, hiszen mindnyájunknak egyedi tudata, egyedileg programozott elméje van, melyek nagy mértékben befolyásolják az efféle “mérgezések” kimenetelét és a biológiai test egészségét.

Csupán elgondolkodtatni szerettelek volna, hogy hátha te is meglátod, amit én. Azaz, hogy nagyon tudati programozás szaga van ezeknek a mérgezéseknek és bejelentéseknek is. Most előjön a Johnson & Johnson és bevallják, hogy babaápolási termékeik rákkeltő anyagokat tartalmaztak. Tényleg? Mi az, hogy rákkeltő? Tudják ezek egyáltalán, hogy mi a rák és mitől alakul ki valójában? Mert, ha nem, én szívesen elmondom:

ATTÓL A SOKKTÓL, AMIT AKKOR KAP AZ EMBER például, AMIKOR KIDERÜL, HOGY ÉVEK ÓTA ÁLLÍTÓLAGOSAN RÁKKELTŐ ANYAGOT VITT A SZERVEZETÉBE!

Az orvosok egyébként a másik leggyakoribb forrásai a ráknak, a hamis és hazug diagnózisaikkal, az emberekhez való szívtelen hozzáállásukkal… tisztelet a kevés kivételnek persze, akik a gyógyítás miatt vannak a helyükön és nem a globális egészségügyi maffiát kiszolgálni. Persze hozzáteszem, hogy ma már nem feltétlenül csak lelki megrázkódtatás okozhat ilyen testi elváltozást, hiszen annyiféle káros inger ér már bennünket (elektroszmog, stressz, életellenes táplálékok, stb). Bár továbbra is úgy vélem, hogy a legfontosabb az, hogy milyen válasz fogalmazódik meg bennünk ezen ingerekre, azaz mi a bennünk rögzített hozzáállásminta, hangoltság.

Kívánom, hogy fenti soraim kijózanítóak legyenek számodra is, vagy legalább elgondolkodtatóak. Nem kell, hogy nekem is elhiggy bármit is, járasd meg ezt is magodban, hogy mennyi ebből számodra, a te valóságodban az igazságérték.

Szívből jövő szeretettel,

Képes Tamás (Inspirátor)

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatbuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr9012599301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása