Tudatbúvár

Számki(ne)vetve 1. rész

Avagy a KAPtárak hűtlen szolgáinak sorsa

2017. február 20. - Képes Tamás

 

babu-vagy4

Olvasási idő: ~ 13perc

Ma egy kicsit elmélkedek, ha nem bánod. Szeretnék fényt vetni egy olyan dologra (te majd eldöntöd, hogy szerinted mennyire lényeges), amitől tisztulhat a kép; azaz, hogy miért olyan a világ, amilyen. Igyekszem a lehető legegyszerűbben és legérthetőbben szavakba önteni azt, amit e világ mögött energetikailag felfedezni vélek. De ez csupán a számunkra láthatatlan világ egy szegmense lesz, hiszen számos lény, entitás, elementál, lélek-darab és egyéb létforma tarkítja az anyagvilág rezgéstartományán "felül" létező világokat. Lássuk hát, hogy mi az az egyik tényező, ami mindnyájunk életét különböző erősséggel és hatásfokkal, de mindenképp befolyásolja. Természetesen a KAPtárakról lesz most szó, avagy a Kollektor Tudatokról fogok picit elmélkedni.

Nem kell, hogy elhidd, amiket most itt feltárok, és nem kell, hogy egyetérts. Csupán érdekességként fedem fel, hogy mit vélek a háttérben, mit tapasztaltam az elmúlt négy évtizedben. Fogadd kérlek nyitott elmével és szeretettel, de legfőképp tégy úgy, ahogy neked jó.

Utazzunk egy picit az időben pár ezer évet vissza. Képzeld el jelen civilizációnk születését. Nyilván semmi közünk semmiféle majomhoz (legalábbis nem úgy, ahogy el van adva a tömegeknek), aminek evolúciós kamu hátterét egy Darwin nevű bábon keresztül próbáltak lenyomni a torkunkon már jó ideje. Ez a jelen civilizáció nagyon is egy megtervezett cirkusznak tűnik, nem pedig egy "véletlen" fejlődési baleset következménye, avagy valószínűleg nem a kozmikus szél "fútta" így, ugye. Bár még ma is sokan képzelik azt, hogy egy tálba összedobunk néhány papucsállatka meg amőba sejtet, hozzáadunk néhány vegyületet, majd jól felrázzuk ezt az elegyet és lám, ember lesz belőle, vagy esetleg bármely más értelmes és tudatos lény. Ja, persze, hát hogyne.

Tehát, tegyük fel, hogy élt itt előttünk egy igen fejlett civilizáció, amely egy azelőtt még fejlettebb civilizációból maradt fenn. Valamiért ezek az ősi civilizációk egy idő után olykor nyomtalanul tűntek el, majd bukkantak fel újak helyettük. Most azt hagyjuk, hogy miért tűntek el és hogyan haragították magukra az elemeket mágikus tudásukkal visszaélve. A lényeg, hogy az a "csoport", ami jelen civilizációnkat "elindította" mondjuk úgy 5-6000 évvel ezelőtt, pontosan tudta, mi fán terem a Teremtés... legalábbis egy adott szinten.

Magyarul, ennek a csoportnak a tagjai szinte félistenek voltak a szó legszorosabb értelmében, hiszen ismerték a titkokat, a Teremtés bizonyos misztériumait. Éppen ezért pontosan tudták, hogy miként lehet az emberi létformában megjelenő Szellem-Lélek párosban individualizált Tudatparányokat, az elvileges teremtői KÉPmásokat megtéveszteni és különféle KAPtárakat teremtve LECSAPOLNI AZ EMBEREK ÁLTAL GERJESZTETT INGYEN ENERGIÁKAT, mellyel mind a KAPtárakat, mind a saját szándékaikat és azok manifesztálását éltetni tudták.

A KAPtár valójában szerintem egy olyan energiatároló, mely képes mentális és asztrális, azaz gondolati/figyelem és érzelmi energiákat tárolni, azaz ezek által fenntartani létét. Elvileg ezen KAPtárakat az ember teremti, és nem feltétlen tudatos létezők ezek... egy darabig. Aztán vélhetően eljön az idő, amikor már oly sok ember csatlakozik egy ilyen Kollektor Tudathoz, hogy az entitássá fejlődik, azaz tudatos manipulátorrá, hogy minél több, a saját rezonancia tartományának megfelelő, energiát arathasson le. Tehát minél több hívet vagy ellenséget szerezzen magának.

Mivel ezek a jelen "modern civilizáció" címkét viselő cirkuszt teremtő "istenek" kontroll alá akarták vonni az egész emberiséget és annak jövőjét, nyilván a kezdetektől fogva sorra alkották a KAPtárakat. Így azt is feltételezhetem, hogy a biblia és annak istene, valamint az összes rájuk épülő vallás valójában egy-egy "emberek" által teremtett KAPtár, ami annyi figyelmet és érzelmet kapott az évezredek alatt, hogy bizony a földi lét talán legaljasabb, legbosszúállóbb, legvisszataszítóbb, legvérszomjasabb, legszemfényvesztőbb és legsötétebb entitásává nőtte ki magát... és mindezt köszönheti lelkes híveinek, akik nap mint nap éltetik őt, sőt, még annak akaratát és országát is megadják itt a földi síkon imáikkal. Ez a KAPtár még saját kiválasztott népet is tudott "teremteni", azaz megvezetni. Nehéz azt képzelnem, hogy ez nem egy tudatos entitás terve, megtévesztése volt.

babu-vagy

Mit is mondott a bibliai Jézus, a másik KAPtár, azaz (az egyik) fő KAPtár (Isten) "fia", a kis KAPtár? Na jó, nem fogom (szándékosan) szó szerint idézni, de valami olyasmi a lényege, hogy "ha nevemben ketten vagy hárman összejöttök, akkor én is ott leszek". És ez itt a legnagyobb kulcs, ami a KAPtárak teremtését, születését és működését is leírja! Igen, persze, hogy került némi igazság is ebbe a kabbalista tákolmányba, amit ősi tudásokból és mítoszokból lopkodtak össze és "isten igéje"-ként promotálnak lassan két évezrede.

Tehát, ha minimum két lélek EGY azon gondolatot ÉLTET, azaz UGYANAZON ideára összpontosít, és eközben valamilyen érzelmet is gerjeszt, akkor MEGTEREMTENEK egy KAPtárt, vagy egy már létezőt tovább energizálnak!

(El kell mondjam, hogy ezen a ponton lehalt a céges internetünk, és már lassan fél órája hol megjön, hol elmegy.)

Mi is történik, ha EGY azon eszme köré többek gyűlnek a fizikai síkon? Létre jön egy mozgalom, egy SZERvezet, egy PÁRT, egy EGYesület, egy rajongó tábor és a többi. Minél több lélek csatlakozik egy-egy ilyen társuláshoz, az annál erősebb, hatalmasabb, befolyásosabb lesz, mint például egyes gyülekezetek és egyházak (és most szándékosan nem nevezném meg őket, mindenki pontosan tudja kikre gondolok).

babu-vagy2

(Internetünk továbbra is haldoklik, azaz megszűnt működni, ami egy internetes cégnél azért felettébb érvágás... hm... érdekes... ezek a KAPtárak mikre képesek! :) )

Úgy gondolom tehát, hogy egy KAPtár teremtéséhez az kell, hogy egy ember egy már eleve létező és megteremtett (hiszen minden létezik egyszerre) ideát, eszmét meglovagolva egyre több lelket csatoljon hozzá. Persze gondolhatja ez az ember, hogy ez az ő saját ideája; igazából ez lényegtelen. A lényeg az, hogy minél több embert rá tud hangolni erre az alap ideára, az annál nagyobb energiákat képes tárolni, és azokkal "dolgozni" és létrejön egy sima ideából egy KAPtár.

Az egész lényege szerintem az, hogy NE SAJÁT MAGAD UTÁN MENJ! Érted? Úgy jössz erre a világra, hogy egy KAPtár rengeteg fogad, amik egymással is harcolnak a "kegyeidért", csak hogy őket éltesd energiáiddal, és mindeközben FOGALMAD SE LEGYEN ARRÓL, HOGY TE MAGAD SZEMSZÖGÉBŐL KÉNE A VILÁGOT MEGISMERNED, MEGÉLNED hogy értelme is legyen az itt létednek.

Ehelyett, KÖVETŐVÉ válsz, hiszen ezt a mintát kapod és látod mindenki mástól is. Eszméket, irányzatokat, celebeket, együtteseket, sportokat, eseményeket, vallásokat, módszereket, hitrendszereket, vezetőket, pártokat, híreket, egyesületeket és még ki tudja hányféle csoportosulást és ideát KÖVETSZ, anélkül, hogy észrevennéd... EZ MIND NEM TE VAGY, hanem csupán egy ELÉD RAKOTT SPEKTRUM, aminek egyes "színeire" ráhangolódsz.

NEM SAJÁT VALÓSÁGOD, ÉLETCÉLOD TEREMTÉSÉRE, BEVONZÁSÁRA MEGY AZ ENERGIÁD, HANEM MÁSOK ÁLTAL (KI TUDJA MILYEN SZÁNDÉKKAL) TEREMTETT KAPTÁROK FOGJA LESZEL, akár életeken át.

Az idea vagy eszme maga lehet, hogy teljesen jól elvan a maga mentális dimenzióbeli létében parkállásban is és csupán a létének él, avagy "örül, hogy van". De amint valamilyen szándékkal, céllal egy emberi létező őt "alacsonyabb" LÉTBE HÍVJA, nyilván "örömmel" ölt testet embereken keresztül az anyagi dimenzióban. Innentől kezdve viszont lesz egy "főpap" vagy "anyakirálynő", aki őt KAPtárként LÉTREhozta, ezért az az "ember" gyakorlatilag az adott KAPtár "teremtő istene", azaz úgy rendelkezik annak begyűjtött energiái felett, ahogy akar. Ő magyarul az elsődleges "haszonélvező".

Mi van ha ezek az eredeti félistenek rájöttek, hogy nem létezik az az atyáskodó, jótékony, jó szándékú, szeretettel teli teremtő isten, aki az emberek tudatába programozva lett (netán egy KAPtár által)? Mi van, ha rájöttek, hogy itt csupán egy Teremtés létezik, egy végtelen potenciált rejtő Tudati Mátrix, amit tudásuk által kiaknázhatnak szinte büntetlenül, mindaddig, amíg nem esnek túlzásba, ugye. Tehát annyi KAPtárral áraszthatják el az embereket, amennyivel csak akarják, annyi felé szaggathatják az emberek tudatát (figyelmét), lelkét (érzelmeit) és az ezek által gerjesztett ingyen energiájukat, amennyi felé csak akarják. Hiszen minden a mindenséget irányító örök törvények mentén halad. Az egyensúlyi erők pedig úgyis mindent a helyére tesznek, ami eltér a középúttól.

babu-vagy3

Magyarul, a megtévesztés, a szemfényvesztés nem feltétlen egy büntetendő cselekmény a Teremtésben, legalábbis nagyon úgy tűnik. Mintha a világ legnagyobb hazugjai és történelem hamisítói teljesen büntetlenül vezetnék meg emberek milliárdjait, miközben olybá tűnik, hogy pont azok bűnhődnek, akik meg vannak tévesztve. Bizony, a hiszékenységnek, tudatlanságnak nagy ára van. Amennyiben az ember olyan KAPtárakat éltet akár tévedésből való egyetértésével vagy ellenérzésével, melyek emberek millióinak, milliárdjainak energiáiból táplálkoznak, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy fecske nem fog azonnal nyarat csinálni, és a szélmalom harc is inkább az életedbe kerülne, mintsem bármilyen pusztító hatást kifejthetne egy ilyen KAPtárra.

A KAPtár úgy fog téged manipulálni, amilyen módon a legtöbb potenciális energiát kaphatja tőled. Azaz, ha HAJLAMOS vagy egyetérteni az alapeszméjével, és utánozóvá válni, majmolóvá (például Flash-mob, egy együttes öltözködési stílusa, koncerteken közös éneklés az együttessel, ugyanazon eszmét hirdeted ugyanazon szavakkal, kifejezésekkel élve, mint egy guru/motivátor/vallás, és a többi), akkor nyilván olyan színben fog számodra az adott KAPtár feltűnni, hogy mézes-mázasan magához csalogat, hogy minél több figyelmet és érzelmet kicsaljon tőled.

Viszont, ha nem vagy kapható a KAPtár által képviselt eszmére, és az azzal való azonosulásra, akkor gyorsan ELLENZŐT manipulál belőled, amennyiben TE ERRE HAJLAMOS vagy, azaz megvezethető eléggé, hogy ellenezzél valamit. Még egyszer elmondom, a KAPtár és annak teremtője számára teljesen mindegy, hogy te milyen polaritással ÉLTETED, mert így is, úgy is ÉLTETED!

Minek után 3 órára nem volt internetünk e posztom írása közben, azért elgondolkodtató volt számomra is, hogy ilyen még sosem volt itt, és az én valóságom szögéből megélve akár fel is bőszíthettem néhány KAPtárt, hogy ezen háttér titkokat picit meglibbentettem most. Ezért is hangoltam át magamban ennek az információnak a jelentőségét, hogy ne legyen rajtam fogásuk. Aztán most visszajött a net is. Hurrá! Viszont kénytelen vagyok most egy második részben folytatni hamarosan a KAPtárakról és valóságunkról való elmélkedésemet.

Bízom benne, hogy elgondolkodtatnak az eddig tárgyaltak is, és segítenek téged is, hogy jobban megértsd a világot, még ha nem is végső és kiforrott tudás vagy információ is ez, hiszen azzal könyveket lehetne megtelíteni és ennek a blognak egyébként sem szándéka a teljes felfedés, mintsem inkább az elgondolkodtatás, hogy TE MAGAD találj rá a mélyebb összefüggésekre és igazságokra.

A 2. részben való ELMErüléshez kattints ide!

Szívből jövő szeretettel,

Képes Tamás (Inspirátor)

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatbuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr9212275193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sámántánc 2017.02.21. 12:27:17

Nagyon jó cikk. Jó lenne ha elgondolkodnának rajta az emberek, hogy mekkora tudat manipulációnak vannak kitéve.
süti beállítások módosítása