Tudatbúvár

FÉLrehangolás

Avagy te melyik adóra hangolsz?

2017. május 15. - Képes Tamás

torony.jpg

Olvasási idő: 6perc

Ma már annyi médiumi üzenet és úgy nevezett „csatornázás” van, hogy az ember az egész napját azzal tölthetné, hogy ezeket olvasgatja, hallgatja, emésztgeti... kérdés, hogy mennyi értelme van és mennyit ad hozzá az ember földi létéhez, tudati világosodásához, fejlődéséhez. Természetesen, mióta az ember ember, azóta létezik ez a fajta kapcsolat... csak az a kérdés, hogy KIVEL vagy MIVEL. Legalábbis bennem felmerült már évekkel ezelőtt ez a kérdés, mármint az, hogy mennyire hitelesek, igazak ezek az információk, és honnan jönnek valójában. Most ezzel kapcsolatban szeretném eléd tárni elméletem, gondolataimat, bízva abban, hogy nem egyedül látom ezt így.

Nem akarok messzebb visszamenni az időben, de úgy 3000 évvel ezelőtt Zarathusztra volt az egyik olyan ember, aki a Teremtő Forrással tudott kapcsolatot létesíteni, minek után 10 évet töltött ugye a hegyekben az emberektől és minden más zavaró külső ingertől elszeparáltam. Szerinted ma egy városban élve mennyi esélyed van ilyen szintű TISZTA belső utazásra? Mennyi inger ér bennünket ma már? De akkor beszéljünk egy olyan fajta ingerről, amit nem is látunk, nem is hallunk fizikailag, de talán mégis sokkal nagyobb hatással van életünkre, mint azt gondolnánk.

Neked nem tűnt fel, hogy az elmúlt 20 évben mennyire elszaporodtak a „csatornázók”, médiumok? A legtrendibb kategóriák, amiket általában látok, hallok, a következők: felemelkedett mesterek, Ashtar, Jézus, Mária, Galaktikus Tanács, angyalok és a többi. Mielőtt páran megköveznének, hadd mondjam el még melegében, hogy NEM arról van szó, hogy nem hiszem el, vagy nem tudom, hogy ilyen entitások, Szellemek kapcsolatba léphetnek arra nyitott emberekkel és üzeneteket adhatnak át. Nyilván van ilyen is, ezt tényleg nem tagadom. De lehet, hogy sokan belemagyarázzák, hogy hát „felemelkedés” meg „Vízöntő” meg „Aranykor”... még szép, hogy ennyi csatornázás van manapság. Én azért másképp látom... és nem állítom, hogy én nem tévedhetek.

Tudod, nekem inkább az tűnt fel, hogy mióta létezik a rádió és tévé sugárzás a Földön, azóta megváltozott a világ. Most mondhatod azt, hogy ez annak köszönhető, hogy ilyen-olyan tartalmú műsorokkal mossák az emberek agyát, és ez hat ki az emberiségre. De én mondok durvábbat. Mi van, ha a rádiók, tévék, és ki tudja még milyen forrásból származó frekvenciák, melyeket a ma már minden második emeletes ház és minden kiemelkedő objektum (torony, víztorony, domb, stb) tetején található antennákból szórnak az „éterbe”, szóval, mi van, ha ezek a frekvenciák NEM csak a rádió és tévé készülékeken foghatóak...

HANEM AZ ELME IS BE TUD RÁJUK HANGOLÓDNI?

ado.jpg

Vagy szerinted véletlen az, hogy egy 10 emeletes ház tetején van kb. 20 antenna (mobil, tévé, rádió) és a szemközti házban az 5. emelettől felfelé hatan lesznek rákosak és halnak is bele? Vagy, hogy apu hazamegy és feldarabolja a családot? Vagy csak szimplán akkorát csatázol a pároddal, hogy még a konyhakés is megvillan a kezében egy elborult pillanatban? Vagy, hogy állandóan levert vagy, semmihez sincs kedved? Nem vetted még észre, hogy néha olyan megélni az életed egy-egy eseményét, mintha film lenne? Mintha már láttad volna valahol, vagy majd csak ezután fogod?

NEM LEHET, HOGY EGY OLYAN FREKVENCIA BLOKÁD ALÁ VONTÁK AZ EMBERISÉGET, AHOL „ŐK” IRÁNYÍTJÁK A VALÓSÁGUNKAT, AZAZ, HOGY MIRE GONDOLHATUNK, MIT ÉREZHETÜNK, ÉS EZT ADOTT FORGATÓKÖNYVEK ALAPJÁN?

Természetesen, minél tudatosabb vagy, annál kevésbé hatnak rád ezek az impulzusok. Mert akkor már NEM az elme vezérel, hanem a SZÍV frekvenciáján hangolsz! Érezhető a különbség? És nem, nem negatív vagyok, meg pesszimista, meg ilyenek... nem azért írok most erről. Hanem inkább érdekességként, elgondolkodtatás gyanánt... mint mindig.

Csak kérdem én... mi van, ha egy csatornázás ilyen antennákkal besugárzott információk alapján történik? Hová vezet ez? Féligazságok, tévinformációk és a többi... hová vezetnek? Vagy te minden médiumnak és csatornázónak az üzenetét tényként fogadod el? Honnan tudod, hogy mi valójában az üzenetük forrása, vagy KI az?

Bizonyára nem véletlen az „éter” ilyen fokú zavarása, ami itt ma már folyik ebben a földi világban. Folyton rezgetik a teret, frekvenciákkal lövik tele, hogy ne legyen nyugta az emberi elmének, nehogy ébredhessen, nehogy belső Forrása mutasson utat és adjon válaszokat a miértekre. Ezért is hiszem azt, hogy kizárólag a SZÍVen át lehet bármiféle belső utazásra, belső Forráshoz való kapcsolódásra szert tenni. De mi arra a garancia, hogy a másik ember üzenete onnan jő valójában? Ezt is csak SZÍVben tudjuk eldönteni, mert az elme azt hiszi, amit megengedünk neki és még megmagyarázná, hogy „de ez biztos igaz mert Ő mondta”. Nem az számít, hogy ki mondja, ki a hírhozó... hanem annak Forrása és az üzenet tartalma a lényeg.

Én azt mondom, csak óvatosan ezekkel az üzenetekkel és csatornázásokkal, mert nem minden arany, ami fénylik és a végén félrehangolás lesz a vége. Minden információt érdemes a SZÍVen átengedni, hogy mit reagál rá lelkünk, Szellemünk, mert akkor érezni fogjuk bizony annak igazát vagy épp hamisságát, még ha a szavak szintjén meggyőző is lenne az üzenet tartalma.

Szeretettel,

Képes Tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatbuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr9712506173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása